Home » Monden » Ce fac concurenții de la „Chefi la cuțite”, după terminarea show-ului

Ce fac concurenții de la „Chefi la cuțite”, după terminarea show-ului

Agitație, zgomot de tigăi, flăcări, sudoare, grătare și spirite încinse! Nu e o imagine de la un show culinar, ci chiar realitatea. Fotoreporterii Click! i-au surprins la lucru, în Mamaia, pe bucătarii lui Cătălin Scărlătescu. La „Chefi la cuțite” (Antena 1) i-a ghidat către premiul de 30.000 de euro, pe Litoral îi ajută să câștige 1.000 de euro lunar, gătind pentru turiști.

Le-a pus Dumnezeu mâna în cap! Sau, mai bine zis, Scărlătescu! Pentru patru dintre concurenții emisiunii “Chefi la cuțite” (Antena 1), vara aceasta a fost și mai interesantă, și mai bănoasă. Și asta pentru că fostul lor căpitan de echipă, alături de care au încercat să câștige premiul de 30.000 de euro la Antena 1, i-a angajat în bucătăria unui restaurant de pe Litoral, mai exact la “Sago by Cătălin Scărlătescu”, din incinta hotelului Riviera.

Clienții îl pozează pe chef Cătălin Scărlătescu în timp ce le prepară cina
Foto: Blitz

 

Evident, acolo nu e ca la emisiune, căci de data aceasta gătesc pentru turiști pretențioși, care plătesc bani pentru ceea ce comandă din meniu. Așa că și emoțiile sunt mai mari. Fotoreporterii Click! i-au găsit în Mamaia weekend de weekend, transpirând din greu și învârtind tigăile în fața publicului înfometat.

În realitate, Alex Negoiță trudește mai rău ca la emisiune
Foto: Blitz

 

Este vorba despre Daniel Zinke (45 de ani), Cătălin Banu (34 de ani), Octavian Manole (29 de ani) și Alex Negoiță (24 de ani), patru dintre cei mai talentați bucătari la care s-au uitat, în medie aproape 2 milioane de români pe ediție. Dacă măcar 10 la sută dintre aceștia au venit să și mănânce din mâna lor, înseamnă că chef Cătălin Scărlătescu și-a atins scopul: i-a făcut celebri, le-a crescut cota și le-a asigurat și un venit. “Ei au acolo colaborare sezonieră. Se poate prelungi și la anul sau se pot muta în altă parte.

E îmbulzeală mare, căci nu oricând ai ocazia să mănânci din mâna unui chef
Foto: Blitz

 

Este foarte la modă conceptul de a găti în fața clienților, oamenii sunt curioși și vor și spectacol, și mâncare bună. Cei patru ai lui Scărlătescu iau cam 1.000 de euro pe lună, bani care includ și cazarea, și masa la acel hotel”, ne-a spus un fost concurent, de la o celebră emisiune culinară. Finala emisiunii “Chefi la cuțite” s-a difuzat pe 7 iunie și a fost câștigată de Cristi Șerb, din echipa lui chef Sorin Bontea. În momentul de față au loc filmări pentru sezonul al doilea.

 

Chef FOA a gătit pentru petrecăreții de la UNTOLD

Cabral a testat și el la Cluj bucatele lui FOA

 

Când nu filmează pentru “MasterChef”, jurații emisiunii de la PRO TV au și alte proiecte în desfășurare, în domeniul gastronomiei. De exemplu, Florin Scripcă, adică Chef FOA, a gătit zilele trecute la Cluj, pentru cei care au participat la Festivalul “UNTOLD”. Chef FOA și-a luat ajutoarele, iar timp de patru zile, în perioada 4-7 august, a fost pe metereze, la foc continuu. Revenit în Capitală, pentru preselecțiile și filmările emisiunii “MasterChef”, FOA va continua să gătească la restaurantul „Stradale” – un fel de “împinge tava” de lux, în care s-au investit anul trecut 200.000 de euro.

Sursa: click.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: