Home » Justitie » (Video) Show live pe Cinematograful ”Victoria”!

(Video) Show live pe Cinematograful ”Victoria”!

de Răzvan CĂLIN

Aurel Drosu, un vechi ”client” al polițiștilor, s-a urcat pe Cinematograful ”Victoria” pentru a protesta împotriva ”abuzurilor” oamenilor legii.

Marți dimineață, în jurul orei 9, Aurel Drosu, un bârlădean în vârstă de 59 de ani, a pus pe jar autoritățile locale după ce s-a cocoțat fix pe acoperișul Cinematografului ”Victoria” și a început să urle din toți rărunchii că se aruncă în gol. Alertați de trecători, în scurt timp la fața locului și-au făcut apariția polițiști, jandarmi, pompieri (”înarmați” cu o autoscară) și un echipaj de la Stația de Ambulanță Bârlad.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hmNjYoHdUKA&w=560&h=315]

Aurel Drosu este un individ cu antecedente penale, bine cunoscut oamenilor legii. Protestul său de ieri a fost cauzat, după cum singur a vociferat, de faptul că unul dintre nepoții săi este cercetat în momentul de față de polițiști pentru că este suspectul principal într-un caz de furt (ar fi furat un telefon mobil de la o persoană). Aurel Drosu susține sus și tare că nepotul său este nevinovat și că totul nu este altceva decât o hărțuire și un abuz din partea polițiștilor. Așa că s-a gândit el că cel mai indicat ar fi să se urce pe cinematograf pentru a protesta față de acest presupus abuz al oamenilor legii. Mai mult, cât timp a fost cocoțat pe acoperișul clădirii, Drosu a cerut insistent ca la fața locului să-și facă apariția și comisarul – șef Vasile Chelaru, comandantul Poliției Bârlad. Cum acesta era în concediu, la fața locului s-a deplasat comisarul Dan Ghintuială, șeful Biroului de Ordine Publică Bârlad. În cele din urmă, după aproximativ o jumătate de oră, individul a fost convins să coboare de pe clădire. A fost preluat de o ambulanță și dus la Secția de Psihiatrie a spitalului bârlădean, însă, ulterior, i s-a dat drumul acasă. Pentru show-ul pe care dat, Drosu a fost amendat de jandarmi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: