Home » Monden » Cumnata a dat-o de gol pe Dana: ”Îi doresc casă de piatră!” Văduva lui Sergiu Nicolaescu se mărită?! La 3 ani și jumătate de la moartea lui, soția celebrului regizor a renunțat la doliu și a reînvățat să iubească

Cumnata a dat-o de gol pe Dana: ”Îi doresc casă de piatră!” Văduva lui Sergiu Nicolaescu se mărită?! La 3 ani și jumătate de la moartea lui, soția celebrului regizor a renunțat la doliu și a reînvățat să iubească

În ultimele zile au apărut zvonuri conform cărora Dana, văduva lui Sergiu Nicolaescu, ar fi fost cerută în căsătorie de un bărbat cu care ar avea o relație de peste un an. CANCAN.ro a vorbit cu sora regretatului regizor despre acest subiect, și a obținut imagini exclusive cu văduva milionară.

Au trecut trei ani și jumătate de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, considerat cel mai bun regizor roman al tuturor timpurilor. În urma marelui actor au ramas o soră bătrână, o văduvă tânără și frumoasă, dar și o avere impresionantă. Imediat după moartea acestuia, Iolanda Nicolaescu a început să își atace cumnata, pe care a acuzat-o că a stat atâția ani lângă fratele ei pentru că i-a vânat averea, pe care, de altfel, a și moștenit-o. Intre timp, bătrâna a revenit la sentimente mai bune, după ce Dana a acceptat să îi poarte de grijă și să o întrețină. În fiecare lună, văduva îi cumpără Iolandei tot ceea ce are nevoie, ba chiar a angajat o infirmieră care să îi poarte de grijă.

A îngropat securea războiului!

Anul trecut au apărut informații conform cărora Dana și-ar fi refăcut viața alături de un coleg de la teatru, însă, nimeni nu a avut dovezi în acest sens. Cu toate acestea, apropiații au mărturisit în repetate rânduri că văduva lui Sergiu Nicolaescu a devenit dintr-o data mult mai discretă decât de obicei, și parcă a înflorit. Zilele trecute, în lumea teatrului a început să circule zvonul că Dana ar fi fost deja cerută de soție și că a acceptat. Iolanda Nicolaescu a avut și ea un cuvânt de spus în această provonță: ”Stiu că se vede cu cineva, dar nu am auzit nimic de vreo căsătorie. Nici nu a venit cu cineva acasă. Eu sper din  suflet să fie adevărat. E o fată tânără, frumoasă, de carieră, muncește foarte mult. Au trecut aproape patru ani de la moartea fratelui meu. Ce să facă și ea acum? Să rămână singură până la sfârșitul vieții? Nu se poate așa ceva, e mai mare păcatul. Lasă, să fie și ea fericită, să își facă o familie. Merită”, a declarat bătrâna, pentru CANCAN.ro.

A înflorit în ultimele șase luni!

În ultimii trei ani, Dana Nicolaescu a fost o prezență rară în peisajul monden, însă, de fiecare data când a fost fotografiată, ea a fost surprinsă numai îmbrăcată în haine negre, tristă și cu privirea în jos. De data aceasta, noi am reușit să o surprindem altfel. Îmbrăcată într-o rochie lungă, colorată, Dana a afișat un bust generos, dar și un corp tras, parcă, prin inel. Cu o coafură modern și o pereche de ochelari la fel, se poate afirma cu ușurință că văduva lui Nicolaescu parcă a reînflorit!

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile