Home » Justitie » ULTIMA ORĂ: Încă un accident mortal: șoferul a fost decapitat!

ULTIMA ORĂ: Încă un accident mortal: șoferul a fost decapitat!

de Răzvan CĂLIN

În noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 august), foarte aproape de intrarea în municipiul Vaslui (dinspre Bârlad) s-a produs un cumplit accident rutier. În jurul orei 1.50, pe raza localității Muntenii de Jos, un autoturism marca Skoda Octavia a intrat în coliziune cu un TIR ce staționa pe partea dreaptă a șoselei.

”Deocamdată nu se cunosc cu exactitate circumstanțele producerii accidentului. Cert este că acesta s-a produs pe un sector de drum în linie dreaptă, pe Drumul Național (DN) 24. Cel mai probabil, conducătorul auto, care circula din direcția Crasna către Vaslui, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autovehiculul staționat pe marginea șoselei”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urma impactului extrem de violent, șoferul de pe Skoda a fost pur și simplu decapitat. A fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare a ISU ”Podul Înalt” Vaslui pentru a scoate trupul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate. Polițiștii au mai descoperit că bărbatul nu purta centura de siguranță în momentul producerii accidentului. Victima are 39 de ani și este din municipiul Vaslui. În momentul de față, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: