Home » Social » Cursuri de formare pentru tineri, la Biblioteca „Stroe S. Belloescu” din Bârlad

Cursuri de formare pentru tineri, la Biblioteca „Stroe S. Belloescu” din Bârlad

În perioada 16 – 18 august Biblioteca Publică Municipală „Stroe S. Belloescu”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bârlad și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, va oferi tinerilor posibilitatea de a participa la un curs de formare.

BibliotecaCursul de formare cu tematica „Participarea tinerilor” se adresează tinerilor și persoanelor care lucrează cu tinerii care vor să învețe cum să pună în practică exerciții din sfera învățării non-formale, concepte precum participare și voluntariat, includere și dialog.

„Unul dintre principalele beneficii ale acestui curs este că participanții vor avea ocazia să învețe metode de educație non-formală pe care le vor putea folosi în diverse contexte (lucru în echipe, comunicare, facilitare, abilități de prezentare, abilități de adaptare la medii diferite, dialog cu autoritățile etc). De asemenea, vor avea acces la informații din domenii necesare de dezvoltare: dialog structurat, participare și voluntariat, care pot deschide noi oportunități de implicare și aplicare în viața de zi cu zi”, ne-a declarat Cristina Vizitiu, șefa Serviciului Biblioteci din cadrul Primăriei Bârlad.

Cursul va fi susținut de bibliotecara Mihaela Andreea Hanganu, reprezentant al Forumului Tinerilor din România și de Oana Perju, lucrător de tineret, în cadrul proiectului „tineRețea”, implementat de Ministerul Tineretului și Sportului. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: