Home » Social » ULTIMA ORĂ! Directorul adjunct al școlii din Voinești, între viață și moarte după ce a fost lovit în cap de soțul presupusei amante!

ULTIMA ORĂ! Directorul adjunct al școlii din Voinești, între viață și moarte după ce a fost lovit în cap de soțul presupusei amante!

Sărbătoarea Sfintei Maria s-a încheiat cât se poate de trist și neașteptat pentru locuitorii comunei Voinești: directorul adjunct al școlii din comună, Gheorghe Novac, în vârstă de 61 de ani, aproape că a fost  ucis in bataie de soțul orbit de gelozie al femeii cu care era bănuit că are o aventură. Este vorba de un consătean al său, Vasile Rusan, de 39 de ani.

Incidentul s-a petrecut în satul Lingurari, de unde sunt cei doi. Azi noapte, Rusan l-a așteptat pe director să iasă din bar și l-a atacat plin de furie. L-a lovit de mai multe ori cu o bâtă, până ce acesta nu a mai mișcat. Când și-a dat seama de fapta sa, bărbatul gelos a sunat imediat la 112. Sosite la fața locului, cadrele medicale de pe Ambulanță a decis transportarea victimei la un spital din Iași, dată fiind gravitatea rănilor. În aceste clipe, directorul se află în comă de gradul 4, șansele de supraviețuire fiind mici.

În fața anchetatorilor, agresorul și-a recunoscut fapta. A povestit că toata ura a pornit dupa ce s-a întors de la muncă din Anglia și a aflat că soția lui, cu care are trei copii mici, ar fi avut o aventură cu directorul adjunct al școlii, care îi este vecin. A recunoscut că și-a propus să-l aștepte pe acesta la ieșirea din bar, pentru a-i aplica o corecție.

Se pare că nu era prima dată când lui Rusan i-au trecut prin cap gânduri de răzbunare. Localnicii spun ca l-au auzit amenințând  în mai multe rânduri că îl va omori pe presusupul amant al nevestei, insa nimeni nu l-a crezut capabil de una ca asta.

In aceste momente, Vasile Rusan se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, unde dă declarații in fata unui procuror, urmând sa fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Vom reveni cu amănunte!

About Simona Vasile