Home » Social » ULTIMA ORĂ! EXCLUSIV – Gestul șocant al unui descreierat din Perieni: furios că nevasta a întârziat la o pomană din sat, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc!

ULTIMA ORĂ! EXCLUSIV – Gestul șocant al unui descreierat din Perieni: furios că nevasta a întârziat la o pomană din sat, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc!

de Daniel MICU

Șoc și groază în comuna Perieni, unde un bărbat supărat peste măsură că nevasta a îndrăznit să stea nepermis de mult la o pomană din sat, a stropit-o cu benzină cu ajutorul unei seringi și i-a dat foc, sub privirile îngrozite ale oamenilor din comună!

reconstituire-femeie-incendiată1Ieri după-amiază, de Sfânta Sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului,  o familie din Perieni a facut o pomană si, încă din timpul săptămânii trecute, a rugat mai multe gospodine din sat sa ajute la pregatirea bucatelor. Printre acestea, in ajutor a sărit si Gica Mărăndiș, o femeie în varsta de 44 ani. Doua zile la rand, aceasta a mers si a pus umărul la toate cele necesare praznicului.

Ieri, în ziua pomenii, femeia a zăbovit mai mult, deoarece a ajutat la servitul mai multor rânduri de mese, la spălatul vaselor etc. Supărat ca nevasta lui întârzie prea mult, Marian Mărăndiș (de loc din comuna Bogești), n-a mai avut răbdare să o aștepte acasă, așa că a mers val-vartej în bătătura în care se ținea praznicul. Si-a scos nevasta pe sus din curtea oamenilor si a luat-o la intrebari. Nemulțumit de explicații, acesta a scos dintre haine o seringă plină cu benzină (pe care o avea asupra lui absolut ”întâmplător”) și a stropit-o pe unde a văzut cu ochii, după care i-a dat foc, în mijlocul ulitei, sub privirile consternate ale sătenilor. În timp ce nevasta a devenit o veritabilă vâlvătaie, Marian, cu sentimentul datoriei împlinite, a pornit liniștit spre casă.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_GB8Zc-YY40&w=560&h=315]

Fiica oamenilor care organizasera pomana a sărit in ajutorul victimei. Cu mainile goale, a incercat sa îi scoată bluza carereconstituire-femeie-incendiată2 ardea ca o torta si cuprinsese pieptul bietei femei. A suferit arsuri pe mâini, la rândul ei.  Proprietarul a reusit sa o dezbrace pe victima de haine și numai asta a făcut ca femeia să scape cu viață. Vecinii au sunat imediat la 112 si echipajele de la Ambulanță le-au transportat pe cele doua la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, unde se află internate în momentul de față.

Zona s-a umplut de criminalisti, ancheta fiind preluata de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui. Oamenii legii au dispus reconstituriea, în timpul căreia vinovatul a recunoscut ca a fost orbit de supărare pe motiv că soția … nu l-a ascultat!

„Nu ne-am certat, dar i-am spus sa vina acasa. Nu m-a ascultat. Am venit cu seringa si i-am dat foc. Imi pare rau”, se spășește acum inconștientul Marian Mărăndiș.
In fuctie de concluziile medicilor, dar si de datele din ancheta, se va decide o masura legală în privința bărbatului. Cei doi erau respectați in sat si nimeni nu se astepta ca bărbatul sa fie in stare de una ca asta.
Deocamdată, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunerea de  arestare preventivă.

About Simona Vasile

One comment

  1. bine ar fi sa fie si ea interogata caci era o betiva ordinara sau sa fie intrebati vecinii lor nu unde a fost la pomana si a stat doua nopti

%d blogeri au apreciat: