Home » Justitie » Beizadeaua primarului de Costești, rănit grav după ce, pe fondul consumului de alcool și a vitezei, s-a răsturnat cu mașina pe șosea

Beizadeaua primarului de Costești, rănit grav după ce, pe fondul consumului de alcool și a vitezei, s-a răsturnat cu mașina pe șosea

Fiul primarului de Costești a ajuns în stare gravă la spital, miercuri, după ce, pe fondul consumului de alcool și a vitezei excesive, s-a răsturnat cu mașina pe șosea, aparatul alcoolscop al polițiștilor indicând, în urma testării șoferului, o valoare de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Beizadeaua primarului PSD de Costești a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza teribilismului acestuia la volan. După ce a petrecut la Stâna Costești toată nopatea, Silviu Cîrjonțu s-a urcat băut la volan și a condus nebunește pe un drum din comuna condusă de tatăl său. La un moment dat, amețit de aburii alcoolului, tânărul de 19 ani a călcat pedala de accelerație și, într-o curbă, a pierdut controlul direcției mașinii. În consecință, autoturismul scăpat de sub control a părăsit partea carosabilă și, după ce a lovit un cap de pod, s-a răsturnat pe șosea.

”În urma accidentului, conducătorul auto a suferi un traumatism cranio-cerebral și politraumatisme, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul de 19 ani aflat la volan în momentul producerii evenimentului rutier a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele fiului primarului de Costești pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism cu o alcoolemie peste limita legală. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

One comment

  1. un kkt cu ochi care nu trebuie bagat in seama.

%d blogeri au apreciat: