Home / Administratie / Directorul Sălii Sporturilor Vaslui și organizatorul unei gale internaționale de Kickboxing și MMA, amendați de ISU

Directorul Sălii Sporturilor Vaslui și organizatorul unei gale internaționale de Kickboxing și MMA, amendați de ISU

Directorul Sălii Sporturilor din Vaslui și organizatorul unei gale internaționale de Kickboxing și MAA, la care au participat și sportivi din Egipt, Ucraina și Republica Moldova, au fost amendați de către ISU cu câte 2.500 de lei pentru depășirea numărului de spectatori și blocarea căilor de evacuare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a amendat cu câte 2.500 de lei organizatorii și gazda unei competiții internaționale de Kickboxing și MAA, la care au participat 24 de luptători din Egipt, Republica Moldova, Ucraina și România, inclusiv Cătălin Moroșanu, Sebastian Ciobanu și Sebastian Cozmâncă. Așa după cum susține directorul Sălii Sporturilor din Vaslui, acolo unde a avut loc competiția, sancțiunea a fost aplicată pentru depășirea numărului de spectatori față de capacitatea clădirii unde s-a desfășurat concursul.

”Organizatorul a decis să amplaseze scaune și pe suprafața de joc a sălii, în jurul ringului. De asemenea, deși erau locuri pe lateralele tribunelor, mulți spectatori au vizionat gala de pe scările de acces. Acesta a fost motivul pentru care am fost amendați”, a declarat, directorul Sălii Sporturilor Vaslui, Alioșa Axinte.

Reprezentanții ISU Vaslui au refuzat să ofere informații despre sancțiunile aplicate în cazul competiției de la Sala Sporturilor, motivat de faptul că datele sunt confidențiale. ”Într-adevăr, s-au aplicat sancțiuni, însă nu vă putem comunica despre ce sume este vorba și nici ce articole de lege au fost încălcate. Nu se poate comenta în niciun fel pe marginea acestui subiect”, a precizat adjunctul șefului ISU Vaslui, Tiberiu Dumitrache.

Cele două amenzi aplicate de către inspectorii ISU au fost date pe persoane fizice astfel încât nu s-a aplicat, conform legii, și măsura complementară de suspendare a activității Sălii Sporturilor Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârladul sub lupă: Atenție la capcana de pe trotuar!

De mai mult timp, bârlădenii care tranzitează Bulevardul Republicii, ...

Turci opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră vasluieni la granița cu Republica Moldova

Trei turci și un basarabean au fost opriți cu ...

Primăria Vaslui are un program de încasări din taxe și impozite de 36 milioane lei

Încasările din taxele și impozitele locale la bugetul municipiului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: