Home » Sport » CSS Bârlad dispută în acest weekend a V-a etapă a Circuitului Național de Minirugby

CSS Bârlad dispută în acest weekend a V-a etapă a Circuitului Național de Minirugby

Tinerii rugbyști de la „Clubul Sportiv Școlar” Bârlad vor luptă pe 20 și 21 august pentru „Trofeul Bucovina”, la Gura Humorului. Cea de-a V-a etapă a Circuitului Național de Minirugby aduce la start peste 500 de practicanți de minirugby. Stadionul Tineretului din Gura Humorului va fi în premieră gazda unui turneu național de minirugby. „Acesta va fi primul turneu de minirugby organizat de CSS Gura Humorului după mulți ani, unde vor participa și echipe care nu au fost la celelalte turnee, precum RC Venus Piatra Neamț care va veni cu o echipă de U10, mixtă și RC Pașcani, tot la U10. Ne dorim să fie un spectacol frumos atât pe teren, cât și în tribune și îi așteptăm pe toți iubitorii sportului cu balonul oval să vină alături de cei mici”, a declarat Gabriela Surmei – Bălan, Director de Dezvoltare Moldova.

Ca și la primele patru etape, competiția se va desfășura pe patru categorii de vârstă, U8 (copii născuți în 2008 și 2009), U10 (anii 2006 și 2007), U12 (anii 2004 și 2005) și U14 (anii 2002 și 2003). Bârlădenii se pot lăuda că au câștigat la U8 Trofeul Dobrogea. Celelalte echipe care au câștigat până acum la fiecare categorie de vârstă sunt la U8 – CS Warriors Timișoara (Trofeul București, Trofeul Muntenia și Trofeul Transilvania), la U10 ACS Șoimii (Trofeul București, Trofeul Muntenia și Trofeul Transilvania), respectiv Victoria Cumpănă (Trofeul Dobrogea), la U12 RC Antonio jr (toate cele patru etape ale circuitului) și la U14 CS Rugby Săcele (Trofeul București), respectiv CS Triumf Șoimii București (Trofeul Dobrogea, Trofeul Transilvania, Trofeul Muntenia) .

Pe 3-4 septembrie, la București va avea loc etapa finală a Campionatului Național de Minirugby, acolo unde se vor stabili și medaliatele din acest an. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: