Home » Justitie » Tupeu de narcoman: Să te droghezi sub nasul polițiștilor!

Tupeu de narcoman: Să te droghezi sub nasul polițiștilor!

de Răzvan CĂLIN

Un tânăr din Bârlad a fost surprins de oamenii legii în timp ce își făcea o țigară cu etnobotanice chiar în fața sediului Poliției Locale.

Din păcate, în ciuda eforturilor oamenilor legii, consumul de etnobotanice continuă să reprezinte un flagel care face ravagii mai ales în rândul adolescenților și tinerilor. Nu mai devreme de joi, 18 august, un nou caz de acest gen s-a consumat fix sub nasul oamenilor legii.

În jurul orei 18.08, un tânăr bârlădean în vârstă de 20 de ani – Răzvan Doru B. – a fost surprins când tocmai își pregătea tacticos o țigară cu etnobotanice, taman sub geamurile Poliției Locale.

radoi_vasile32”Tânărul tocmai se așezase pe o bancă situată exact în fața sediului nostru, când a atras atenția ofițerului de serviciu. Avea un comportament dubios și mai mult decât atât, tocmai începuse să-și confecționeze o țigară, căci avea la el foiță din aia specială și tutunul aferent. Însă, luat la întrebări, tânărul a fost foarte confuz în exprimare și de aceea s-a trecut la identificarea sa și i s-a făcut și control corporal”, ne-a declarat Vasile Rădoi, șeful Poliției Locale Bârlad.

În urma percheziției corporale, polițiștii aveau să se dumirească cu privire la comportamentul confuz și starea de agitație pe care le manifesta. Oamenii legii au descoperit că în conținutul amestecului de tutun folosit pentru țigară erau și bucățele mici dintr-o substanță de culoare gri, cu o textură moale. Tânărul mai avea asupra sa un pliculeț ce conținea o cantitate ceva mai mare din substanța folosită la confecționarea țigării de foi. Mai mult tânărul a recunsocut senin în fața polițiștilor că el obișnuiește să se drogheze de mai mult timp.

”Le-a spus polițiștilor că face acest lucru de mai mult timp și că nu-i nimic deosebit pentru el. E ceva ca micul dejun pentru oamenii normali!”, ne-a mai declarat Rădoi.

Tânărul a mai povestit polițiștilor că a cumpărat etnobotanicele de la cineva din zona Stației CFR Bârlad și că o doză îl costă opt lei.

Cum polițiștii locali nu au competență în a investiga pe mai departe astfel de cazuri, individul a fost predat Poliției Bârlad care va derula cercetări specifice.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: