Home » Social » Bărbat găsit mort, după o noapte de căutări într-o pădure făcute peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri

Bărbat găsit mort, după o noapte de căutări într-o pădure făcute peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri

Un bărbat de 65 de ani, din Popeni, a fost găsit mort, vineri, în apropierea unei linii de cale ferată, după ce fusese căutat într-o pădure, pe parcursul întregii nopți, de peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri și localnici, ajutați și de câini de urmă.

Cadavrul bărbatului a fost găsit în urma acțiunilor de căutare întreprinse de către autorități, cu sprijinul localnicilor, după apelul făcut la numărul de urgență 112 de rudele celui dat dispărut în cursul serii de joi. Bărbatul de 65 de ani plecase de acasă joi dimineața, pentru a aduna lemne, însă nu a mai revenit la domiciliu. În aceste condiții, rudele au solicitat sprijinul Poliției care, împreună cu Jandarmeria și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, a întreprins acțiuni de căutare în pădurea din apropierea satului Popeni.

”Echipele de căutare au folosit și un câine de urmă, care le-a condus până la marginea pădurii. Ulterior, s-a format un lanț uman de «periere» care a găsit trupul bărbatului în apropierea unei linii de cale ferată, la aproximativ trei kilometri de casă”, a declarat, responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Cadavrul bărbatului de 65 de ani a fost ridicat de către Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: