Home » Sport » Grupa 2008 de la Real Juniorul Vaslui s-a clasat pe cinci la Brașov Cup. Și puștii de la celelalte grupe au practicat un fotbal frumos

Grupa 2008 de la Real Juniorul Vaslui s-a clasat pe cinci la Brașov Cup. Și puștii de la celelalte grupe au practicat un fotbal frumos

Clubul Sportiv „Real Junior” Vaslui, coordonat de Ciprian Amarandei și Sorin Tătaru, a căutat să obțină încă o dată titlul la ediția din acest an a Brașov Cup. Din păcate grupa 2008, care a reușit în primele trei participări de până acum să obțină o dată trofeul și de două ori locul doi, a fost oprită din drumul către primele locuri de Oțelul Galați. Vasluienii au dominat copios partida, însă numeroasele ocazii avute au fost irosite, iar gălățenii au reușit să marcheze la singura lor fază periculoasă.

Real Junior Vaslui a participat la categoria 2008 (U9) cu două echipe. Real Junior Vaslui 2 s-a clasat pe locul cinci, după ce a avut un parcurs aproape perfect. Vasluienii au fost devastatori și au marcat nu mai puțin de 39 de goluri. Au stat bine și în apărare unde au primit doar opt goluri. Au obținut victorii pe linie în grupe. Au învins FC Voluntari cu 6 – 1, ASC Corona 1 cu 7 – 1, Stars Brăila cu 4 -1, Celta White cu7 – 0 și Juniorul București cu 5 – 0. Au continuat în aceeași manieră și în primul meci pentru stabilirea clasamentului final, când au trecut de Corona Brașov cu 5 – 2. A urmat însă un duel cu Oțelul Galați, care le-a provocat unica înfrângere, după un meci disputat care s-a terminat 0 – 1. Au mai învins Miercurea Ciuc cu 5 – 3.

Real Junior Vaslui 1 a reușit o remiză cu Bucegi Râșnov, dar a fost învinsă în celelalte meciuri.

„Ploaia ne-a încurcat și am ratat mult, în ciuda ocaziilor avute nu am reușit să concretizăm. Am avut ghinion pentru că am dominat clar în toate partidele avute, am învins și campioana de la ediția trecută. Copiii au jucat foarte bine, am învins în fiecare meci la scor și îmi pare rău că nu am reușit să luptăm pentru un loc mai bun. Gălățenii ne-au învins contrar modului în care a decurs jocul și asta s-a văzut în faptul ca ei au pierdut în meciul următor. S-au aparat constant și e mult mai ușor pe o astfel de vreme să distrugi jocul decât să construiești. A venit apoi un șut al lor la firul ierbii care din cauză că mingea era alunecoasă nu a putut fi oprit de portarul nostru”, a declarat pentru Est News Ciprian Amarandei.

Real Junior Vaslui s-a clasat pe locul 13 la categoria 2009 (U8), după trei victorii, două înfrângeri și o remiză. Au marcat 14 goluri, dar cele 13 goluri primite au făcut să nu obțină o poziție mai bună în clasament. Au pierdut cu 1 – 3 disputa cu Junior Brașov, după care a remizat 2 – 2 cu Dunav Ruse. A urmat un meci pierdut în extremis, scor 2 – 3 cu FC Brașov 2, după care norocul le-a surâs, iar vasluienii au învins cu 2 -1 pe Dinamo București. Au urmat alte două victorii în meciurile de clasament. Cu Portul Constanța vasluieni iau învins cu 3 – 1 după loviturile de departajare, iar pe FC Brașov au învins-o cu 4 – 3.

Real Juniorul Vaslui s-a clasat pe locul 13 la categoria 2007 (U10). A pierdut categoric primul meci, scor 1 – 5 cu Atletico M. Timișoara. Au urmat alte două înfrângeri, în ciuda unui joc bun al vasluienilor, scor 1 -2 cu Celta White și 2 – 3 cu Pro Team București. Formația din Vaslui s-a dezlănțuit în schimb în faza meciurilor de clasament, unde au obținut două victorii clare. Au învins CSM Codlea cu 3 – 0 și Sportul Chișinău cu 7 – 1.

„Copiii au jucat bine la toate categoriile de vârstă, am observat că jocul lor a crescut și sunt mulțumit de jocul prestat. Am învins Dinamo, iar cu Dunav Ruse am condus cu 2-0. Au fost meciuri pierdute la muchie, iar grupa 2007 a întâlnit în grupe formațiile din Timișoara și Argeș care au disputat finala”, a mai declarat Amarandei.

Pentru Real Juniorul Vaslui urmează noi dispute la Focșani și Târgu Mureș. Grupa 2007 va juca la Cupa Prosport Focșani săptămâna viitoare, iar grupa 2008 va disputa același turneu peste două săptămâni. Între 5 și 9 septembrie clubul vasluian își va măsura forțele cu adversarii de la Cupa E-on Kinder. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: