Home » Justitie » Violată ore în șir de viitorul cumnat

Violată ore în șir de viitorul cumnat

de Daniel MICU

Urma să se căsătorească, dar a fost violată de fratele iubitului ei. Groaznica întâmplase s-a petrecut în satul Cersăcosu din comuna Stănilești.

casa-violO fată de 19 ani a fost sechestrată și amenințată cu moartea de viitorul cumnat, Petrică Enache, un bărbat în varstă de 36 de ani, cunoscut în toată comuna pentru agresivitatea sa. Când a scăpat din mâinile călăului, deși în stare de șoc, tânăra a fugit într-un suflet la postul de poliție și a cerut ajutorul oamenilor legii. Vineri, suspectul a fost arestat preventive pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru viol și lipsire de libertate.

Fata, de loc din Duda Epureni, se mutase de ceva timp în casa iubitului său, Costel, un fost recidivist în vârstă de 27 de ani. Munceau și își vedeau de viață liniștiți. Într-una din zilele trecute s-au trezit cu un musafir, fratele mai mare al tânărului. Bărbatul de 36 de ani a fost plecat din sat, dar nimeni nu i-a simțit lipsa, fiind un tip agresiv la băutură.

Pe 15 august, de Sfânta Maria, rămas singur cu fata în casă, după ce iubitul ei a plecat la muncă, viitorul cumnat a baricadat ușa și a violat-o ore în șir. Fata le-a povestit polițiștilor că, la final, a amenințat că o omoară dacă povestește cuiva despre cele întâmplate. Speriată, dar hotărâtă să nu lase lucrurile la voia întâmplării, tânăra s a dus glonț la poliție.

Polițiștii l-au reținut pe agresor, care nu și-a recunoscut fapta, în primă fază, iar magistrații au emis pe numele său mandate de arestare preventive pt 30 de zile. Este cercetat pt viol și lipsire de libertate.

Fata s-a întors în casa părintească, întrucât are nevoie de liniște să își revină. Ea nu a decis încă dacă își va continua sau nu viața alături de fratele călăului ei.

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: