Home » Sport » Ediția a II-a a Cupei Satelor, un regal ofensiv pentru vasluieni

Ediția a II-a a Cupei Satelor, un regal ofensiv pentru vasluieni

Meciurile disputate până acum la cea de-a doua ediție a Cupei Satelor au fost de-a dreptul spectaculoase. Dacă în unele meciuri câștigătoarea a învins clar fără să primească gol, altele au oferit spectatorilor goluri la ambele porți și răsturnări de scor. Cu 34 de goluri marcate în cele  șapte meciuri disputate, Cupa Satelor 2016 are o medie de aproape cinci goluri marcate pe meci. Competiția a fost organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vaslui sub forma a două turnee, la Satu Nou (Solesti) și Moara Domnească (Văleni). Va urma apoi un turneu final care se va disputa la sfârșitul săptămânii între câștigătoarele semifinalelor.

În turneul A Speranța Tăcuta a trecut cu 6 – 2 de FC Rediu Galian, iar Avântul Solesti a învins FC Ghergheleu cu 3 – 2. Speranța Tăcuta a câștigat finala cu Avântul Solesti la pas, rezultat final 4 – 0. Meciul pentru locul trei a fost unul nemaipomenit, cu nu mai puțin de 12 goluri marcate. FC Rediu Galian a învins în cele din urmă FC Ghergheleu cu 8 – 4.

În turneul B Flacăra Muntenii de Sus și-a asigurat prezența la Turneul Final după ce a învins în semifinale Inter Moara Domnească cu 2 – 0. Victoria a învins cu același scor Împreună suntem fotbal. Finala nu a mai avut loc, datorită condițiilor meteo nefavorabile. Inter Moara Domnească a câștigat duelul pentru locul trei, scor 3 – 0 cu Împreună suntem fotbal. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: