Home » Sport » Vasluienii se pot înscrie la noua ediție a Campionatului Județean de Minifotbal

Vasluienii se pot înscrie la noua ediție a Campionatului Județean de Minifotbal

Asociația Județeană de Minifotbal Vaslui organizează până pe 8 septembrie înscrieri pentru cea de-a VI-a ediție a Campionatului Județean de Minifotbal.

Pentru a respecta cerințele Asociației Județene de Minifotbal Vaslui și Federației Române de Minifotbal, cei interesați trebuie să facă o cerere către Asociația Județeană de Minifotbal Vaslui – tip FMR. Trebuie să prezinte un tabel cu membrii echipei (maxim 18 jucători și staff)-tip FMR și tabel sau adeverință individuală cu viză medicală (apt pentru efort fizic) – tip AJM. Mai au nevoie de cerere de legitimare pentru jucătorii nou legitimati, iar în cazul celor mai tineri de 18 ani este necesară semnătura unuia dintre părinți – tip FMR. Organizatorii cer celor interesați și câte o copie la cartea de identitate sau pașaportul fiecărui jucător (nu sunt valabile documentele din anii anteriori). Fiecare echipă are dreptul să includă în lot maxim doi jucători de Liga a III-a la fotbal sau de Futsal, pentru care se vor depune cereri speciale (TIP FMR) pentru a fi validați de comisiile federației. Jucătorii care au fost legitimati în alt județ, vor intra în procedură de transfer inter-județean, conform coditiilor FMR.

Mai multe informații se pot obține de la Ciprian Păun, vicepreședinte AJM Vaslui, la telefon 0766 102 964, sau e-mail cif2004@yahoo.com și minifotbal.vaslui@yahoo.ro.

Ediția de anul trecut a fost câștiga de Victoria Morandi, care a învins în ultima etapă Red Star cu 4 – 0. A detronat astfel formația Inter Traian, care a dominat competiția pe aproape până spre finalul ei. Vasluienii au avut parte de meciuri atractive și nu s-a retras nici o echipă.

ciprian paun - minifotbal“Promovam sportul de masă, fotbalul în curtea școlii așa cum l-am cunoscut cu toții din copilărie. Și legarea unor relații de prietenie bazate pe principii de fair-play. Această competiție oferă posibilități de destindere într-un context civilizat și benefic pentru sănătate. Noi ne adresăm în mod special amatorilor, pentru că scopul principal este de a aduce oamenii să joace la nivelul pe care îl pot avea. Nu căutăm performanța cu orice preț, dar ca în orice competiție vor fi și astfel de echipe are au și dorința de a câștiga. Vor și reuși acest lucru în funcție de nivelul competitorilor, însă vor trebui să aibă un lot foarte valoros dacă au în vedere să câștige pe plan național competițiile organizate de Federația Română de Minifotbal. Ne propunem să avem la această ediție măcar 12 echipe conform dorinței Federației Române de Minifotbal. Avem până acum confirmări verbale de participare din partea a șase echipe din cele din ediția trecută, alături de alte două echipe care au mai evoluat în trecut în această competiție. Nu e o competiție care să ceară sacrificii din partea echipelor și pot să joace și cei care sunt angrenați în campionatul județean. Noi organizăm această competiție în funcție de dorințele celor care se înscriu”, a declarat Ciprian Păun pentru Est News.

Bunul simț câștigă din ce în ce mai mult teren

Sezonul trecut de minifotbal județean a infirmat la fel ca în cazul altor competiții fotbalistice organizate în județul Vaslui, că evenimentele neplăcute sunt din ce în ce mai rare. Odată cu trecere anilor cazurile de violență în fotbalul vasluian devin o raritate. Un motiv în plus pentru ca vasluienii să se bucure de acest sport atât din tribune, dar și din teren. Organizatorii însă țin cont și de posibilitatea aceasta și sunt pregătiți corespunzător: “Luam în calcul astfel de evenimente nefericite și avem o colaborare foarte bună cu Poliția Locală, Jandarmeria Vaslui și personalul care asigură paza la Liceul Emil Racoviță. Suntem pregătiți și pentru posibile accidentări , avem alături un agent de asigurare a asistenței medicale care a fost în trecut partener al FC Vaslui”, a mai declarat Păun. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: