Home » Justitie » Bărbatul decedat în Trestiana la sfârșitul lunii trecute a rămas neidentificat

Bărbatul decedat în Trestiana la sfârșitul lunii trecute a rămas neidentificat

Identitatea unui bărbat găsit mort la sfârșitul lunii trecute a rămas încă nedeslușită. Decesul acestuia a fost constatat pe 29 iulie de un echipaj medical ajuns în zona Ocolului Silvic Grivița din localitatea Trestiana. Acesta s-a prezentat după un apel la 112 în care a fost semnalat faptul că pe CINmarginea D.N 24 D se află un bărbat căzut.

Semnalmente: vârsta aproximativ 50-55 ani, înălțime 1,75 m, păr scurt, ochi căprui, cu gropită în bărbie. Ca semn particular, bărbatul prezintă pe antebrațul stâng un tatuaj dispus la 5 cm fată de încheietura mâinii, cu dimensiunile 5X4,5 cm, sub formă de inimă.

Obiecte de vestimentație: la momentul depistării bărbatul purta pantaloni de culoare gri închis, tricou de culoare roșie cu inscripția Brunet 1878 Shirt, iar în picioare purta șlapi din cauciuc de culoare albastră, unul mărimea 46 și celălalt mărimea 41.

Dacă există persoane care pot da informații în vederea stabilirii identității bărbatului, acestea pot apela gratuit 112 – Apelul de Urgentă, se pot adresa celei mai apropiate unități de poliție sau Serviciului de Investigații Criminale -Compartimentul Urmăriri – telefon 0235/303155. (G. P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: