Home » Administratie » Aglomerație și la Serviciul de Înmatriculări Auto, unde peste 120 de persoane așteaptă zilnic la coadă ore întregi

Aglomerație și la Serviciul de Înmatriculări Auto, unde peste 120 de persoane așteaptă zilnic la coadă ore întregi

Peste 120 de persoane se înghesuie zilnic la cele două ghișee ale Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto Vaslui pentru a-și depune sau ridica documente, oamenii așezându-se la rând înainte de ora 6.00 pentru a prinde un loc cât mai în față.

Serviciul de Înmatriculări și Permise Auto Vaslui se confruntă cu o aglomerație fără precedent la cele două ghișee de lucru cu publicul, în condițiile în care doar doi angajați ai instituției primesc sau eliberează zilnic peste 120 de documente. Pentru a fi siguri că prind un loc în față și că vor avea mai puțin de îndurat statul în picioare, oamenii se așează la rând înainte de ora 6.00, adică cu două ore înainte de începerea programului. Chiar și așa, cei care vor să-și înmatriculeze sau să-și radieze mașina stau tot câteva ore la rând. Aceeași problemă este și la cel de-al doilea ghișeu, de eliberare a permiselor auto.

Într-adevăr, este o perioadă foarte aglomerată, cu o creștere de 50% față de august 2015, când și atunci erau foarte mulți veniți din străinătate. Însă, nu se justifică în nici un fel statul la rând cu două ore înainte de începerea programului, în condițiile în care, după ora 13.00, de exemplu, numărul celor care se află la ghișee scade considerabil. Dar, cine știe, probabil așa s-au obișnuit”, a declarat șeful Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto, Dumitru Tăbăcaru.

Angajații instituției se așteaptă ca aglomerația să mai scadă din septembrie, odată cu plecarea în străinătate a celor veniți acasă în vacanță. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor