Home » Justitie » Basarabean rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina în Moara Domnească!

Basarabean rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina în Moara Domnească!

de Răzvan CĂLIN

Bărbatul a ațipit o clipă la volan din cauza oboselii.

Ivan A., un tânăr în vârstă de 26 de ani din Republica Moldova, a fost la un pas de a-și pierde viața pe șoselele din județul Vaslui după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a produs miercuri dimineață, pe raza satului Moara Domnească, din comuna Văleni.

”Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene a reieșit că cetățeanul din Republica Moldova conducea un autovehicul din direcția Vaslui către Iași. La un moment dat, din cauza oboselii, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul a pătruns pe sensul opus, a intrat în coliziune cu un podeț și s-a răsturnat pe partea stângă a părții carosabile”, ne-a declarat comisarul – șef Ștefan Sofronie.

În urma impactului, mașina a fost avariată, iar șoferul a fost rănit grav. El a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost diagnosticat cu fractură de antebraț, fractură femur și traumatism cranio-cerebral.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: