Home » Justitie » Tânăr din Pochidia, căutat pentru ucidere din culpă în Italia!

Tânăr din Pochidia, căutat pentru ucidere din culpă în Italia!

de Răzvan CĂLIN

El a fost prins de polițiști și urmează a fi predat autorităților italiene.

Marți, 23 august, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și de la Postul de poliție Pochidia, au depistat un tânăr care era dat în urmărire internațională pentru comiterea a două infracțiuni comise în luna februarie pe teritoriul Italiei: ucidere din culpă și furt agravat

”Bărbatul are 22 de ani și este din comuna Pochidia, dar a fost găsit de către polițiști într-o locuință din comuna Tutova. Autoritățile din Italia au emis, pe numele tânărului, un mandat european de arestare pentru comiterea unei infracțiuni de ucidere din culpă și a unei infracțiuni de furt agravat. Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române”, ne-a declarat comisarul – șef Ștefan Sofronie, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore. El urmează a fi prezentat magistraților Curții de Apel Iași, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare din Italia.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: