Home » Administratie » Joaca de-a vicele la Perieni!

Joaca de-a vicele la Perieni!

de Răzvan CĂLIN

La fel ca și la Bârlad, lupta pentru fotoliul de viceprimar al comunei Perieni este departe de a se fi încheiat. Nici una din cele din trei tabere nu a ajuns nici acum la un consens, așa că situația este la fel de încâlcită ca și până acum

După cum am mai scris, în urma turului de scrutin de la începutul lunii iunie a stabilit următoarea componență a Consiliului Local (CL) Perieni: șase mandate au revenit celor de la PNL, alte șase la PSD, iar al 13-lea a fost adjudecat de PMP, prin persoana Alinei Chiper. Necazul mare este că atât liberalii, cât și pesediștii, vor să-și impună propriul om pentru fotoliul de viceprimar: Dumitru Artene (PNL) și Vasile Roșca (PSD). Și pentru ca situația să se complice și mai mult, cei de la PMP au stabilit că omul lor – Alina Chiper – să fie viceprimar.

Așa se face că nici în momentul de față la Perieni nu există viceprimar, deși Alexandru Iacob, primarul comunei, se arăta încrezător că până la sfârșitul lunii în curs problema va fi rezolvată.

”Noi considerăm că avem dreptul să dăm noi viceprimarul de Perieni pentru că la alegeri noi am avut câteva voturi mai multe la CL decât PNL. Suntem deschiși la orice colaborare, dar numai dacă va fi desemnat viceprimar reprezentantul nostru”, ne-a declarat Vasile Roșca, șeful PSD Perieni și cel care este candidatul organizației la fotoliul de viceprimar de Perieni.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: