Home » Administratie » Schimbare de gardă la conducerea Centrului Militar Județean Vaslui

Schimbare de gardă la conducerea Centrului Militar Județean Vaslui

Centrul Militar Județean Vaslui, a cărei principală activitate este recrutarea tinerilor pentru Armată, are un nou șef, în persoana colonelului Dănuț Florinel Rusu, după ce Teofil Costin, cel care a condus instituția în ultimii opt ani, a ieșit la pensie.

Schimbare de gardă la conducerea Centrului Militar Județean Vaslui. Colonelul Teofil Costin, cel care a condus instituția în ultimii opt ani, a decis să iasă la pensie, locul său fiind luat de un militar cu același grad, Dănuț Florinel Rusu. Împuternicit de Ministerul Apărării Naționale să preia comanda CMJ Vaslui, Rusu vine de la Botoșani, acolo unde a ocupat funcția de șef de stat major tot în cadrul Centrului Militar Județean de acolo. ”Sper să pot să continui în același ritm impus de către domnul colonel Costin și să am aceeași colaborare fructoasă cu Prefectura și celelalte instituții ale statului”, a declarat Dănuț Florinel Rusu.

Cel care a predat ștafeta la conducerea CMJ s-a arătat foarte emoționat că trebuie să iasă la pensie după 33 de ani de activitate în cadrul structurilor Ministerului Apărării Naționale. ”Este emoționant pentru mine că, după 33 de ani de activitate în cadrul structurilor MApN și opt la conducerea CMJ Vaslui, trebuie să trec în rezervă. Ies la pensie cu speranța că am creat momente frumoase pentru populație, cum au fost paradele de Ziua Națională a României”, a precizat fostul șef al CMJ Vaslui, Teofil Costin.

Prefectul Daniel Olteanu și-a exprimat speranța că Teofil Costin va rămâne activ chiar și după trecerea sa în rezervă, urând, totodată, un ”bun venit” predecesorului său la comanda CMJ Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: