Home » Social » Nuntă între blocurile din centrul Vasluiului, cu orchestră, mese întinse sub cort și băutură cu gheață, spre disperarea locatarilor

Nuntă între blocurile din centrul Vasluiului, cu orchestră, mese întinse sub cort și băutură cu gheață, spre disperarea locatarilor

Zeci de oameni au petrecut la o nuntă organizată între blocurile din centrul Vasluiului, cu orchestră și muzică cu volum la maxim, covor roșu, mese întinse sub cort și băutură cu gheață. Poliția Locală a anunțat că va amenda familia care a organizat petrecerea.

2 - nuntaPlatoul dintre cele trei turnuri din centrul municipiului Vaslui, în care locuiesc aproape 100 de familii, s-a transformat, pentru câteva ore, în locul de petrecere, sub geamurile locatarilor, a zeci de persoane invitate la o nuntă. Cu covor roșu, mese întinse sub cort, băutură cu gheață servită de ospătari, dedicații și muzică cu volumul dat la maxim, petrecerea s-a desfășurat fără nicio intervenție din partea poliției sau a altor autorități, motivat de faptul că familia organizatoare a depus o hârtie prin care anunța despre eveniment. Mai mult decât atât, cei care au organizat nunta în vecinătatea Pieții Civice din Vaslui au obținut și acordul câtorva familii, însă doar pentru gătitul miresei, așa după cum susțin reprezentanții Poliției Locale. De altfel, șeful Serviciului Ordine Publică a acestei instituții a recunoscut că a luat ”țeapă”, fără a se gândi că se va da o adevărată petrecere între blocuri.

Nouă nu ne-a spus nimeni că se vor instala corturi acolo, că va cânta orchestra câteva ore, ci doar că va fi o chestiune de tradiție, aceea de gătitul miresei. Am crezut că sunt oameni de bună credință, însă, se pare că am luat țeapă pentru că s-a cam sărit calul. Sigur au existat locatari nemulțumiți și de aceea vom acționa în consecință, conform legii”, a declarat șeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Vaslui, Marian Duluman.

Potrivit acestuia, familia organizatoare a petrecerii va fi sancționată cu o amendă de până la 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: