Home » Monden » Ce dezmăț la ziua lui Mădălin Ionescu! Cristina Șișcanu a rămas în sânii goi

Ce dezmăț la ziua lui Mădălin Ionescu! Cristina Șișcanu a rămas în sânii goi

O zi de naștere despre care va mai povesti mult Mădălin Ionescu, care a dat un chef de pomină săptămâna trecută. Prezentatorul emisiunii „Wowbiz” de la Kanal D a fost sărbătorit de colegi la o pensiune cu piscină. Omul de televiziune a împlinit 46 de ani și și-a tratat invitații cu preparate din bucătăria turcească.

Mădălin Ionescu s-a distrat pe cinste de ziua lui, iar când petrecerea era în toi, invitații încinși s-au răcorit îmbrăcați în piscină. Tonul l-a dat cântărețul Phelipe, finul omului de televiziune. După el, au aterizat și sărbătoritul cu soția lui în apă, cu tot cu vestimentațiile de seară, elegante. Cristina Șișcanu și-a ținut soțul de mână și au intrat împreună în piscină, iar într-un moment în care încerca să se obișnuiască cu apa, șatena a pățit un mic „accident”.

cristina siscanu sani goi zi de nastere madalin ionescu 46 de ani

Rochia i-a alunecat de pe sâni, lăsând să se vadă mai mult decât și-ar fi dorit. Cristina nu s-a pierdut, însă, cu firea și deși camerele de luat vederi erau ațintite asupra ei, s-a lăsat în jos, înapoi în apă, și și-a aranjat corsetul rochiei.

madalin ionescu cristina siscanu zi de nastere pisicna

Nici soțul ei nu a avut nimic de reproșat, mai ales că se afla în spatele ei și nu a observat prea bine faza cu pricina.

Mădălin și Cristina s-au căsătorit în urmă cu cinci ani

Omul de televiziune și Cristina Șișcanu și-au unit destinele la Capela Sfânta Treime de pe domeinul Știrbey, în vara lui 2011. Atunci, mirii au fost părziți de cinci bodyguarzi în timpul slujbei, iar la finalul ceremoniei religioase au dat drumul la porumbei. Petrecerea a strâns invitați din lumea televiziunii, colegi ai celor doi.

Sursa: click.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: