Home » Justitie » Trei copii răniți într-un accident de circulație!

Trei copii răniți într-un accident de circulație!

de Răzvan CĂLIN

Accidentul s-a produs în zona de sud a Bârladului.

Trei minori, cu vârste de 6, 9 și 13 ani, au căzut victime unui accident de circulaîie petrecut duminică după-amiază în Bârlad. Accidentul a avut loc în jurul orei 16.45, în intersecția din zona SC Confecții SA.

Șoferul care a provocat accidentul are 19 ani, este din Bârlad și se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Solenza. Alături de el se mai aflau în mașină o femeie în vârstă de 65 de ani și trei fetițe minore, care erau nepoatele bătrânei. Conducătorul auto circula pe strada General Vasile Milea și odată ajuns în intersecția cu pricina a virat la stânga cu intenția de a intra pe Bulevardul Republicii.

”Acesta a fost momentul în care șoferul de pe Solenza nu a acordat prioritate unui autoturism marca Audi, care circula regulamentar pe Bulevardul Republicii, din sens opus. În consecință, a intrat în coliziune cu această mașină, condusă de un bârbat de 56 de ani, din Bârlad”, ne-a declarat comisarul – șef Ștefan Sofrone, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urma impactului, cele trei fetițe minore au fost rănite. Ele au fost preluate de ambulanțieri și transportate la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din localitate. Din fericire, minorele nu au suferit leziuni grave, ele fiind diagnosticate cu politcontuzii, astfel încât nu s-a impus intrenarea acestora. Celelalte persoane s-au ales cu o spaimă zdravănă. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Tehno Redactor