Home » Sport » Atletico Vaslui joacă sâmbătă în deplasare, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Atletico Vaslui joacă sâmbătă în deplasare, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Vasluienii antrenați de Gabriel Crăciun debutează sâmbătă în noul sezon de Liga a III-a, în deplasare cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Sală Nicolae Dobrin a Casei Fotbalului București a găzduit săptămâna trecută tragerea la sorți a programului ediției de campionat 2016-2017 a celui de-al treilea eșalon. Ca și în sezonul precedent, competiția se va desfășura în sistem campionat, fiecare cu fiecare, tur și retur, prima etapă fiind programată pe data de 3 septembrie 2016, oră de start a meciurilor fiind 17:00.

Atletico Vaslui va primi în cadrul celei de-a doua etape vizita celor de la AFC Harman. În această ediție de campionat Atletico Vaslui va mai disputa meciuri în seria I cu CSM Pașcani, Olimpia Râmnicu Sărat, Știința Miroslava, AFC Odorheiu Secuiesc, CSM Român, Avântul Valea Mărului, SC Bacău, Sportul Chiscani, Aerostar Bacău, Olimpic Râșnov, Sporting Liesti și Metalosport Galați. Prima clasată la sfârșitul sezonului va promova în Liga a II-a. Locurile 13,14, 15 și cel mai slab loc 12 din cele cinci serii vor retrograda.

Ca și în ediția precedentă de campionat, cluburile din Liga 3 au obligativitatea de a avea în teren pe toată durata jocului trei jucători sub 19 ani. Toți jucătorii la care se face referire în decizia Comitetului Executiv al FRF din 22 februarie 2016 sunt jucători formați la nivel național. Atletico Vaslui desfășoară parteneriate cu Sporting Juniorul Vaslui și Real Juniorul Vaslui pentru o infuzie de puști talentați din pepiniera vasluiană.

Vasluienii așteaptă de la acest sezon cel puțin o poziție la mijlocul clasamentului. Dacă în stagiunea trecută au avut doar jucători proveniți din Liga a IV-a, au reușit între timp să înregimenteze jucători cu experiență la nivelul ligilor a II-a și a III-a. Au semnat cu Valentin Buhăceanu, care a fost golgheter la Bucovina Pojorâta și a demonstrat că are valoare cu un hattrick marcat în Cupa Romaniei pentru vasluieni. S-au mai alăturat lotului Rãzvan Acostãchioae si Ionuț Jugaru de la Bucovina Pojorâta , dar și Denis Botezatu de la Metalul Reșița și Cosmin Rotaru de la Ceahlăul Piatra Neamț. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: