Home » Sanatate » Se caută medici la spitalul bârlădean

Se caută medici la spitalul bârlădean

Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad a scos la concurs 20 de posturi de medici. Deși perioada de înscriere a început, niciun medic specialist nu și-a manifestat încă intenția de a veni la Bârlad.

A fost publicat pe 26 august anunțul în revista «Viața medicală», iar concursul pentru cele 20 de posturi va avea loc spre sfârșitul lunii septembrie. Sunt disponibile 20 de posturi de medici în mai multe secții, unele lipsite total de medici specialiști”, ne-a declarat dr. Gabriela Daniș, directorul medical al spitalului bârlădean.

Spitalul „Beldiman” are disponibile patru posturi de medici la secția Obstetrică – Ginecologie, unul pentru Neonatologie, un post de medic neurolog, un post de medic ORL-ist, două posturi de medici pediatri pentru CPU și două posturi de medici de urgență. De asemenea, se caută un medic urolog, doi medici specialiști ortopezi, doi medici pediatri, un medic oncolog, un medic internist, un gastroenterolog și un medic anestezist.

Având în vedere adresabilitatea foarte mare la compartimentul Chirugie plastică, pe viitor, va trebui luată în calcul și angajarea unui al doilea medic chirurg plastician. Creșterea numărului de paturi de la cinci la douăsprezece, permite acest lucru în ciuda opoziției vizibile a șefului secției Chirurgie, care consideră inoportună angajarea unui nou chirurg plastician. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: