Home » Sport » Comstar Vaslui 2005, în careul de ași la Turneul Internațional de fotbal E.ON Kinder 2016

Comstar Vaslui 2005, în careul de ași la Turneul Internațional de fotbal E.ON Kinder 2016

Comstar Vaslui 2005 este printre cele mai bune patru echipe la cea de-a zecea ediție a Turneului Internațional de fotbal E.ON Kinder 2016. Cu doar o singură înfrângere în faza grupelor, puștii vasluieni au avansat în competiție. Victoria din faza următoare le-a asigurat un loc printre cele mai bune patru echipe din competiție. Turneul se dispută după normele FIFA, UEFA și ale Federației Române de Fotbal (F.R.F.) privind competițiile oficiale 11*11. An de an la competiție se întrec echipe de juniori din județele Mureș, Prahova, Ilfov, Constanța, Sibiu, Galați, Cluj, Maramureș, Brăila, Argeș, Călărași, Neamț, Vrancea, Bihor, Brașov, Suceava, Vaslui, Timiș, Buzău, Harghita, Bistrița Năsăud și Dâmbovița, precum și din municipiul București. Turneul organizat anual aduce la start echipe de fotbaliști născuti în 2003, 2005, 2007 și 2009.

La categoria 2005 au participat 14 echipe, împărțite în trei grupe. Vasluienii au fost plasați în grupa C alături de ASA Tg. Mureș, Academia Gheorghe Hagi, LPS Piatra Neamț și Junior Brașov. Comstar Vaslui a învins în primul meci LPS Piatra Neamț, după un meci extrem de disputat, încheiat cu scorul de 3 – 2. A urmat apoi încă un succes cu Academia Gheorghe Hagi, scor 1 – 0. În cea de-a doua zi a competiției Comstar Vaslui i-a demolat pe cei de la ASA Tg. Mureș, scor 4 – 0. Junior Brașov le-a produs unicul eșec din grupe, după ce a trecut de vasluieni cu 4 – 1. În sferturile de finală vasluienii au dat dovadă de maturitate și au trecut peste faptul că au pierdut cu brașovenii. Elevii lui Sorin Sava au învins fără drept de apel, scor 4 – 0 pe 2B Viitorul Oradea pentru a continua să avanseze către trofeu. A urmat un meci de clasament pentru stabilirea primelor patru locuri, cu Junior Brașov. Finalul partidei a fost după închiderea ediției.

Toți copiii vor primi din partea organizatorilor diplome de participare. Fotbaliștii care vor cuceri trofeul vor primi cupa, medalii, diplome și seturi de echipament de joc. Locurile doi și trei vor fi recompensate cu cupe, medalii, diplome și 15, respectiv 10 mingi. Puștii care se vor clasa pe patru vor primi diplome și cinci mingi.

Cei care vor avea evoluții deosebite vor fi recompensați. Golgheterul, cel mai bun jucător și cel mai bun portar de la fiecare categorie de vârstă primesc o cupă, diplomă și un trening. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: