Home / Sport / CSS Bârlad dispută în weekend, la București, ultima etapă a Circuitului Național de MiniRugby

CSS Bârlad dispută în weekend, la București, ultima etapă a Circuitului Național de MiniRugby

Rugbyștii bârlădeni vor disputa sâmbătă și duminică, pe terenurile Stadionului Național „Arcul de Triumf, ultima etapă a Circuitului Național de MiniRugby 2016. La București vor participa câteva sute de copii care sunt în angrenați în competiție, la 40 de echipe. Competiția aduce la start cinci echipe de U8, 13 de U10, 11 la U12 și 11 la U14. Bârlădenii participă cu grupele U8 (născuți în 2008 – 2009), U10 (2006 – 2007) și U14 (2002 – 2003). În prima zi a turneului se vor disputa meciurile din grupe, în timp ce duminică se va stabili clasamentul final. După cinci etape, bârlădenii se pot lăuda cu două echipe pe podium.

Echipa U14 ocupă locul doi și sunt depășiți în clasament de CS Triumf – Șoimii București. Îi urmează în clasament alte 13 echipe. CS Rugby Săcele, CSC Mihail Kogălniceanu (depunctata cu șase puncte), CSO Pantelimon, CS Florin Popovici Baia Mare,CS Aurora Băicoi (depunctată cu trei puncte), CSS Gura Humorului, ACS Team Constanța, ACSRTM Callatin Mangalia, CSM Suceava, CSS Steaua, CSM-Olimpia, CS Dinamo și CNAV.

Rugbyștii U8 sunt pe trei în clasament, cu 23 de puncte. Pe primele două locuri se află Warriors Timișoara, cu 61 de puncte și CS Șoimii Câmpia Turzii, cu 35. Bârlădenii sunt urmați în clasament de ACS Șoimii București și CS Rugby Săcele, cu câte 11 puncte acumulate.

La U10 CSS Bârlad se află pe cinci, cu 69 de puncte acumulate. Pe primele locuri se află ACS Șoimii București, cu 100 de puncte, AS Victoria Cumpăna, cu 95, CSO Pantelimon cu 89 și RC Arieșul Mihai Viteazul cu 79. Îi urmează în clasament pe bârlădeni nu mai puțin de 11 echipe. CS Warriors Timișoara I, cu 68 de puncte, CSO Pantelimon II cu 59, CS Warriors Timișoara II cu 40, CSM Câmpia Turzii cu 36, ACS Amicii Suceava, cu 34, CS Aurora Băicoi cu 32, CS Rugby Săcele cu 28, RC Grivița cu 27, CSM Olimpia cu 20, ACS Flamingo cu 14 și RC Venus Piatra Neamț cu 12.

Barladenii nu participa la competiția adresată copiilor de la U12, unde RC Antonio Jr. conduce în clasament cu 99 de puncte. Următoarele clasate la această categorie de vârsta sunt CS Aurora Băicoi, cu 92, AS Victoria Cumpăna, cu 91, CS Warrios Timișoara, cu 80 de puncte și CSO Pantelimon cu 76.

Cele cinci etape ale Circuitului Național de MiniRugby s-au desfășurat în locuri diferite și în cadrul fiecăreia a fost decernat un trofeu.

Trofeul București, disputat pe Stadionul Ghencea a fost câștigat la U8 de CS Warriors Timișoara, la U10 ACS Șoimii, la U12 RC Antonio jr și la U14 CS Rugby Săcele.

Trofeul Dobrogea, organizat la Mamaia, i-a avut câștigători pe CSS Bârlad la U8, pe Victoria Cumpăna la U10, pe RC Antonio Jr. la U12 și pe Triumf Șoimii la U14.

La Trofeul Transilvania, de la Cluj, au câștigat la U8 Warriors Timișoara, la U10 – Șoimii București, la U12 – RC Antonio Jr și CS Triumf – Șoimii București la U14.

La Trofeul Muntenia, de la Săcele, s-au impus la U8 Warriors Timișoara, la U10 – Șoimii București, la U12 – RC Antonio Jr și CS Triumf – Șoimii București la U14.

La Trofeul Bucovina de la Gura Humorului s-au impus la U8 Warriors Timișoara, la U10 – ACS Șoimii București, la U12 – RC Antonio Jr și la U14 – ACS Șoimii București. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: