Home » Administratie » Campania de strângere de semnături pentru șoseaua de centură, oportunitate pentru escroci și hoți

Campania de strângere de semnături pentru șoseaua de centură, oportunitate pentru escroci și hoți

Bârlădeni, fiți precauți! Acesta este mesajul reprezentanților municipalității, care a demarat o campanie de strângere a semnăturilor pentru șoseaua ocolitoare a Bârladului.

Campania inițiată de Primărie nu se face din casă în casă, ci în locuri special amenajate în oraș, în Primărie, la sediile asociațiilor de proprietari, cât și online, pe site-ul Primăriei.

Avem semnale din teritoriu cu privire la faptul că anumite persoane pretind că sunt delegate din partea Primăriei Bârlad pentru a strânge semnături din ușă în ușă, lucru care nu este adevărat. Este bine să nu lăsați să intre în casă astfel de persoane, pentru că este o oportunitate foarte bună pentru escroci și hoți de a profita de naivitatea și neatenția celor care le deschid”, ne-a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Deocamdată, la Poliție nu s-a înregistrat nicio plângere în acest sens, dar timpul nu este pierdut, având în vedere că perioada în care se va desfășura campania de sensibilizare a guvernanților, pentru alocarea de fonduri destinate șoselei de centură, va dura ceva timp. Metodele „Accidentul” și, mai nou, „Pomana”, au făcut câteva zeci de victime în rândul bârlădenilor mai creduli, pe care i-au lăsat fără sume importante de bani. Nu este exclus ca escrocii să se prezinte la ușa dumneavoastră cu un tabel pentru a vă solicita o semnătură pentru șoseaua de centură, ca pretext pentru a intra în casă și a sustrage diverse bunuri. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: