Home » Justitie » Week-end cu accidente grave!

Week-end cu accidente grave!

de Răzvan CĂLIN

Toate cele trei victime sunt pietoni.

În week-end-ul care tocmai a trecut, polițiștii rutieri din județul Vaslui s-au confrunatt cu trei accidente grave. Primul eveniment rutier s-a perecut vineri, 2 septembrie, în jurul orei 19, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui. Conform cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Vaslui, autovehicolul implicat în accidet era condus de Andrei P., în vârstă de 20 de ani, din comuna Ferești. Acesta se deplasa către centrul municipiului Vaslui, iar la o trecere pentru pietoni a acroșat femeie, în vârstă de 38 ani, din municipiul Vaslui care se angajase în traversarea străzii în mod regulamentar. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde a fost diagnosticată cu „politraumatism”.

Câteva ore mai târziu, în noaptea de 2/3 septembrie, s-a consumat un alt accident rutier soldat cu victime. De această dată, totul s-a întâmplat pe raza satului Simila, comuna Zorleni, pe Drumul European (DE) 581.

accident romtelecom1”Vasile T., de 55 de ani, din București, conducea un TIR din direcția Vaslui către Bârlad. Pe raza localității Simila, l-a accidentat pe Valerică V., în vârstă de 38 ani, din orașul Murgeni, care se angajase în traversarea drumului în mod neregulamentar. Victima a fost transportată și diagnosticată la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad cu politraumatism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice”, a declarat comisarul – șef Ștefan Sofrone, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ultimul accident s-a petrecut sâmbătă după-amiază, pe Bulevardul Republicii din Bârlad. Andrei T., în vârstă de 22 ani, din Bârlad, a condus un autovehicul din direcția Stadion către Centrul Civic al orașului. La un moment dat, l-a accidentat pe Gheorghe V., de 73 ani, domiciliat în Bârlad, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar. Bătrânul a fost transportat la spitalul din localitate, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și luxație mână. Nici în acest caz, șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii au întomcit câte un dosar de cercetare penală pentru toate cele trei cazuri, infracțiunea reținută fiind cea de vătămare corporală din culpă.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: