Home » Sanatate » Ultima ora: Un bărbat din Negrești, în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o schelă!

Ultima ora: Un bărbat din Negrești, în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o schelă!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Negrești, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe o schelă. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 17, în localitatea Negrești. Din primele informații care ne-au parvenit, se pare că bărbatul fusese tocmit de un localnic să efectueze niște lucrări de reparații la o casă. La un moment dat, schela care fusese amplasată lângă clădire și pe care se afla bărbatul a cedat brusc și s-a prăbușit.

”În cădere, bărbatul s-a lovit puternic la coapsa dreaptă de un element metalic al gardului din apropiere. Astfel s-a rănit destul de serios la coapsă, având o plagă mare, cu ruptură de țesut moale, inclusiv mușchiul. A fost preluat de o un echipaj de al nostru care i-a acordat primele îngrijiri, după care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Omul a povestit că era angajat cu ziua și că fusese tocmit de un om să execute o lucrare la domiciliul acestuia”, ne-a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.

Pe fir au intrat și polițiștii care în prezent efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs acest incident și dacă este vorba sau nu despre un accident de muncă. (Răzvan CĂLIN)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: