Home » Justitie » Bărbatul care și-a incendiat locuința și l-a bătut pe bătrânul care a chemat pompierii, în arest

Bărbatul care și-a incendiat locuința și l-a bătut pe bătrânul care a chemat pompierii, în arest

Un bărbat din Crețești care a reușit să bage în sperieți toată comuna după un scandal monstruos petrecut acum câteva nopți, a fost reținut de polițiști.

Este vorba de Fănel Auraș, de 47 de ani, care beat turtă s-a luat la ceartă cu rudele sale. Enervat la culme, acesta și-a incendiat propria locuință unde, din fericire, nu se afla nimeni. Un vecin al său, în vârstă de 73 de ani a chemat imediat pompierii, dar gestul său l-a scos din sărite pe Fănel. Într-o criză de furie, el a intrat în curtea bătrânului fără a avea permisiunea acestuia și l-a lovit. La lăsarea nopții, a mers la locuința unei rude și, văzând că aceasta nu vrea să-i deschidă ușa, bărbatul a spart geamul casei cu o piatră. Peripețiile lui Fănel nu s-au oprit aici, el amenințând și o femeie de 40 de ani că o va bate.

Toate aceste lucruri au ajuns la urechile polițiștilor de la Crețești care l-au predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși. Procurorii au înaintat dosarul instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru infracțiunile de distrugere, distrugere prin incendiere, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe. Propunerea a fost admisă, drept pentru Fănel va sta după gratii cel puțin 30 de zile, cât vor dura cercetările. (D.M.)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: