Home » Justitie » Femeie prinsă în Vama Albița cu un act notarial falsificat, cu care încerca să-și scoată din țară fiica de 7 ani

Femeie prinsă în Vama Albița cu un act notarial falsificat, cu care încerca să-și scoată din țară fiica de 7 ani

O femeie de 42 de ani a fost prinsă în Vama Albița, cu un act notarial falsificat, cu care încerca să-și scoată din țară fiica de 7 ani, modificând cu pixul termenul de valabilitate al documentului.

Polițiștii de frontieră din Vama Albița au descoperit o declarație notarială falsificată pe care o femeie a prezentat-o la controlul de frontieră pentru a putea ieși din România împreună cu fiica sa în vârstă de 7 ani. Românca de 43 de ani a fost prinsă cu documentul ilegal în momentul efectuării formalităților de control la ieșirea din țară, fiind pasager într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea declarației notariale prezentată la controlul de frontieră, prin care tatăl minorei, cetățean român, își exprima acordul ca fiica sa să părăsească teritoriul României însoțită de mama sa, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că termenul de valabilitate al acesteia a fost modificat, documentul fiind falsificat. În legătură cu cele constatate, femeia a declarat că soacra sa a fost cea care a operat modificări ale termenului de valabilitate a documentului în cauză, întrucât tatăl minorei nu a avut timpul necesar pentru a merge la un notar în vederea eliberării unui alt document valabil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Polițiștii de frontieră vasluieni au întocmit dosar penal pe numele femeii de 42 de ani pentru uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: