Home » Social » Bârlădenii, invitați la tango! Cât costă biletul de intrare și care sunt surprizele organizatorilor!

Bârlădenii, invitați la tango! Cât costă biletul de intrare și care sunt surprizele organizatorilor!

Pregătiți-vă de dans! Mai exact, de tango. Săptămâna europeană a tangoului nu va fi trecută cu vederea de Asociația Femeilor Întrepărinzătoare din Bârlad, „A FI”, organizație recent înființată în oraș.

Duminică, 11 septembrie, de la ora 15, la un restaurant din strada Vasile Pârvan, o sută de bârlădeni iubitori ai tangoului argentinian sunt așteptați pentru a se bucura de frumusețea tangoului, a dansului și muzicii de gen și, de ce nu, pentru a învăța pașii.

Cine nu iubește tangoul? Ei bine, pe cei mai înfocați iubitori ai acestui dans, Asociația pentru Cultură și Tango din București, împreună cu școala de dans <<Tango Feliz>> din Iași și cu sprijinul Primăriei, vă propun o după-amiază dedicată tangoului. Vor putea profita de lecții gratuite de tango toți cei care vor veni la restaurantul specificat pe afișele din oraș. Intrarea se va face pe bază de bilet, contra sumei de 30 de lei. Rezervările se pot obține și prin telefon, numărul fiind scris pe afiș. Această inițiativă a <<A FI>> sper să satisfacă publicul bârlădean, atât pe cel tânăr cât și pe cel trecut de o anumită vârstă”, a declarat Mioara Timofte, președinta „A FI” Bârlad.

Evenimentul de la Bârlad face parte din ciclul „Tango for all”, care va avea loc și în București și Bușteni, care se înscrie într-un proiect european inițiat de Asociația pentru Cultură și Tango București.

Invitații de duminică ai bârlădenilor iubitori de dans vor fi trei cupluri profesioniste de dansatori de la școala „Tango Feliz” din Iași.

Duminică, la ora 14, dansatori ieșeni vor evolua în Parcul Teatrului, iar bârlădenii care vor dori să încerce pașii de tango li se vor putea alătura. Dansatorii de la „Tango Feliz” sunt hotărâți să vă convingă că nici unul dintre dumneavoastră nu are două picioare stângi…

Demonstrații de tango va face și trupa bârlădeană „Phoenix 2000”, coordonată de profesoara Aurelia Juverdeanu. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile