Home » Administratie » Ce au pus la cale Andreea Răducan și Dumitru Boroș, în biroul acestuia!

Ce au pus la cale Andreea Răducan și Dumitru Boroș, în biroul acestuia!

Vineri dimineață, la ora 10.30, Andreea Răducan s-a întâlnit cu primarul Dumitru Boroș chiar în biroul acestuia. Gimnasta a fost cea care a solicitat această întrevedere pentru a-l felicita pe proaspăt alesul primar al Bârladului, cu care speră să colaboreze mai bine pe viitor.

andreea-raducan-primar-borosEdilul orașului, impresionat de gestul multiplei campioane olimpice, i-a oferit un buchet de flori și a îmbrățișat-o, mulțumindu-i pentru tot ce a făcut și face pentru sportul românesc.

„Mi s-a părut firesc să-l felicit pe primarul Dumitru Boroș pentru că nu am avut ocazia să o fac până acum, de la câștigarea alegerilor. Domnul primar îmi amintește de o perioadă frumoasă a vieții mele, când participam la competiții internaționale. Tatăl meu, apela la avocatul Dumitru Boroș pentru procura care-mi era necesară atunci când plecam în străinătate. Am avut o discuție liberă, de aproape o oră, în care am vorbit despre multe, dar și despre sport. Am atins și subiectul legat de Cupa <<Andreea Răducan>> la gimnastică, ediția a VII-a, care se va desfășura în luna mai, anul viitor. E nevoie de bannere pentru reclamă și, în general, de implicarea comunității locale. De asemenea, am înțeles de la domnul primar că cei de la Școala nr. 8 au nevoie de mine, în contextul în care acolo se va ridica în curând o sală de sport”, ne-a declarat Andreea Răducan după întâlnirea cu primarul Bârladului.

Andreea mai spus că a discutat cu edilul orașului mai multe aspecte legate de proiectele necesare, ce trebuie demarate în curând, printre care și șoseaua de centură. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: