Home » Justitie » Jandarmii bârlădeni au dat amenzi de peste 4.000 de lei în septembrie

Jandarmii bârlădeni au dat amenzi de peste 4.000 de lei în septembrie

Menținerea ordinii publice împreună cu poliția, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, continuă să fie importantă pentru jandarmii bârlădeni. Această misiune este permanent în atenția factorilor de conducere ale celor două instituții.

De la începutul lunii jandarmii au acționat în sistem integrat la 50 de apeluri 112, ocazie cu care au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.300 de lei. Au depistat încălcări ale normelor de conviețuire socială, două infracțiuni de furt, precum și trei infracțiuni de contrabandă cu țigări. Permanent am avut în atenție și abaterile de la normele legale cu privire la comercializarea produselor accizabile. Patrule mixte politie – jandarmerie au depistat-o în municipiul Bârlad pe numita L. M. G, care pe opt septembrie avea asupra sa 19 pachete de țigări. Pe 10 septembrie l-am depistat pe S.C, care avea asupra sa 19 pachete de țigări, iar o zi mai târziu pe numitul H.A.M care avea asupra sa 60 de pachete de țigări. Cei trei amintiți încercau să pună marfa de contrabandă în vânzare, drept urmare li s-au întocmit actele de sesizare cu privire la infracțiunea de contrabandă cu țigări, iar țigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, ne-a declarat comandantul detașamentului 3 jandarmi Bârlad, Bogdan Râmboi.

În prima decadă a lunii septembrie, jandarmii din cadrul Departamentului 3 Bârlad au acordat o atenție deosebită și misiunilor de asigurare a ordinii publice la activitățile cultural – artistice din localitățile Ciocani și Cârja: două competiții de rugby și meciurile de fotbal din Liga a 4-a. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: