Home / Sanatate / O femeie a ajuns la spitalul bârlădean cu o tumoră plină de larve

O femeie a ajuns la spitalul bârlădean cu o tumoră plină de larve

Medicii bârlădeni au operat ieri o pacientă din Mălușteni, de 88 de ani, cu o tumoră malignă la nivelul capului. Femeia a fost adusă la prânz cu ambulanța, după ce vecinii au văzut că o rană din zona capului sângera abundent.

Pacienta în vârstă de 88 de ani prezenta o tumoră în zona occipitală, tumoră care, neglijată probabil de ani de zile, s-a transformat într-una malignă. Femeia a fost operată, iar tumora extirpată după ce, în prealabil, a fost igienizată, deoarece rana era infestată cu larve. Deocamdată, pacienta este stabilizată”, ne-a declarat dr. Octavian Marcu, medicul chirurg care a realizat intervenția chirurgicală împreună cu dr. Georgel Oanea, șeful secției Chirurgie din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad.

Bătrâna este, deocamdată, în siguranță, dar, deși au trecut două zile, nu a fost vizitată de niciun aparținător. Este foarte probabil ca ea să rămână uitată în spital de rude, așa cum se întâmplă de multe ori cu pacienții în vârstă din mediul rural. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 700 de salariați ai SJU Vaslui își vor primi banii înapoi, reținuți din indemnizația de hrană

de Dănuț CIOBANU Salariații Spitalului ...

Feriți-vă de gripă! Optați pentru vaccinare!

În județul Vaslui nu s-a ...

Copil de 11 ani, rănit grav de calul familiei când încerca să-l bage în grajd

Un copil de 11 ani, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: