Home » Social » 10 băieți și 3 fete din județul Vaslui vor îmbrăca uniforma de subofițeri de poliție

10 băieți și 3 fete din județul Vaslui vor îmbrăca uniforma de subofițeri de poliție

Rândurile subofițerilor de poliție din județul Vaslui se vor îngroșa cu 13 persoane, după ce acestea vor absolvi Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, acolo unde au fost admiși în urma examenelor desfășurate în perioada 5 – 11 septembrie.

Cei 13 tineri vasluieni au eliminat 39 de contracandidați pentru a-și ocupa locurile pe lista admișilor, concurența fiind de patru concurenți pe un loc. Tinerii sunt așteptați să se prezinte la sediul școlii, până pe 1 octombrie.

”Reamintim faptul că în urma examenului de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” au fost declarați admiși 12 candidați din județul Vaslui, 9 la Facultatea de Poliție și 3 la Facultatea de Științe Juridice și Administrative – specializarea „Drept”. Cea mai mare medie obținută de un tânăr vasluian a fost 9,50, la Facultatea de Științe Juridice și Administrative – aceasta fiind și prima medie obținută la specializarea <Drept>, se arată într-un comunicat de presă remis redacției Est News, de Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui. (G.P.)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: