Home » Administratie » Primaria Vaslui e pusă pe glume? Amenzi de neimaginat pentru cei care intră cu câinii într-un parc din centrul Vasluiului?

Primaria Vaslui e pusă pe glume? Amenzi de neimaginat pentru cei care intră cu câinii într-un parc din centrul Vasluiului?

Deținătorii de câini de companie ar putea încasa amenzi record, de domeniul fantasticului, la Vaslui dacă sunt prinși cu animăluțele într-un parc din zona centrală a orașului. Cel puțin așa ”amenință” municipalitatea printr-o pancartă din respectiva grădină de promenadă, situată în vecinătatea Teatrului de Vară, mai exact în spatele blocului 199.

Cu toate acestea, proprietarii de câini nu se sperie prea tare și își plimbă liniștiți și nestingheriți patrupedele pe aleile și pe iarba din parc, întreaga zonă fiind ”împânzită” de excremente.

Polițiștii locali, cei însărcinați să aplice sancțiunile, nu-și fac apariția prin zonă, deși prin parc trec, zilnic, zeci de copii care merg la creșa și grădinița din zonă. Pe lângă riscurile la care sunt expuși, micuții mai și ”botează” câte un ”turnuleț” lăsat de câini pe alei sau iarbă. Probabil, cei care trebuie să aplice legea așteaptă ca parcul să fie modernizat, fiind prins într-un proiect de reabilitare al Primăriei Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

One comment

  1. Mda ce sa zic ….cifra de pe panou este scrisa in banii vechi ! Deci 200 ron pentru un dobitoc care vine cu cainele in parc punand in pericol viata oamenilor este o suma derizorie si este un afront si bataie de joc la adresa umanitatii daca viata unui om valoreaza numai 200 ron . Acesti imbecili care din pacate sunt destui de multi trebuie amendati cu 10.000 ron si confiscarea animanului .

%d blogeri au apreciat: