Home » Monden » Silviu Prigoană a câștigat războiul! Bahmu e bună de plată

Silviu Prigoană a câștigat războiul! Bahmu e bună de plată

Silviu Prigoană își va executa silit fosta soție, pentru a-și recupera… 1.000 de lei reprezentând cheltuielile de judecată dintr-un alt proces ce a avut loc între cei doi, în anul 2015, după ce au divorțat. 

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au divorțat în anul 2015 și, de atunci, se războiesc prin tribunale. Între cei doi foști soți au existat peste 40 de procese pe rol, iar lupta încă nu s-a terminat. Asta în ciuda dorinței prezentatoarei TV, făcută publică pe pagina sa de socializare, de a pune punct întâlnirilor din instanță. ”Vă anunț pe această cale că, din punctul meu de vedere, nici nu îmi mai doresc pe viitor procese cu fostul meu soț”, scria Bahmu în urmă cu câteva luni. Iată însă că fosta doamnă Prigoană se vede acum pusă în situația de a fi executată silit, după ce afaceristul a obținut o decizie definitivă într-un dosar în care a solicitat recuperarea sumei de 1.000 de lei reprezentând cheltuielile de judecată într-un alt proces ce a avut loc între cei doi la scurt timp după divorț și pe care Adriana nu i le-a plătit până în ziua de astăzi. Suma este una destul de mică, dacă ar fi să ne luăm după realizările din trecut, ca om de afaceri, ale lui Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană a scăpat de începerea urmăririi penale

Tot în urmă cu câteva zile, s-a dat decizia definitivă și într-un alt dosar, deschis de data aceasta de Adriana Bahmuțeanu, în care vedeta contesta sentința de neîncepere a urmăririi penale împotriva fostului soț, pe care-l acuza de rele tratamente aplicate celor doi minori. Prigoană a scăpat definitiv de acest proces, asta pentru că și ultima instanță a stabilit că nu există probe care să suțină respectiva acuzație!

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: