Home » Social » Surpriza de care a avut parte un isteț când a urcat la volanul unui Mercedes după ce a cumpărat un permis fals cu 100 de euro!

Surpriza de care a avut parte un isteț când a urcat la volanul unui Mercedes după ce a cumpărat un permis fals cu 100 de euro!

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Albița au depistat un cetățean din Republica Moldova care deținea un permis de conducere fals. Individul este Nicolae C., în vârstă de 22 de ani și a fost depistat în cursul zilei de 12 septembrie.

”Cetățeanul venea din Republica Moldova și se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria. Ajuns în PTF Albița, a fost supus controlului specific. La un moment dat, polițiștii de frontieră au solicitat conducătorului auto să prezinte, pe lângă documentele de călătorie și permisul de conducere. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat, ce purta însemnele autorităților din Republica Moldova, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice. Astfel, au descoperit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. În momentul în care i s-a adus la cunoștință acest lucru, Nicolae C. a declarat că a obținut documentul respectiv în schimbul sumei de 100 de euro, de la un conațional și nu are cunoștință despre faptul că permisul în cauză este fals ori falsificat”, a declarat comisarul Denis Mihaela Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Vaslui.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. (R.C.)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: