Home » Social » Ultima ora! Dublă crimă la Draxeni. Doi soți au sfărșit în chinuri îngrozitoare!

Ultima ora! Dublă crimă la Draxeni. Doi soți au sfărșit în chinuri îngrozitoare!

de Daniel MICU

Crima infioratoare, noaptea trecuta, in satul Draxeni, comuna Rebricea. Doi soti, Viorica și Costică Onuț, de 64 si 65 de ani, au sfarsit in chinuri groaznice dupa ce, fiul unor vecini i-a taiat cu coasa in propria lor casa. Orbit de furie si de alcool, Ion Feraru, de 27 de ani, recidivist, a vrut sa-i puna la respect pe cei doi vecini, pentru niste conflicte mai vechi.

crima-draxeni1Nu a tinut cont de rugamintile parintilor lui si nici de incercarile disperate ale acestora de a-l opri, a iesit din curtea casei cu coasa in mana si a dat buzna peste rivali. Tatal agresorului a sunat la 112 si a chemat politia. Tanarul a fost ridicat dintr-o crasma, fiind in stare avansată de ebrietate. Zona s-a umplut de criminalisti, dar si de localnici, socati de cele intamplate. Un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pa langa Tribunalul Vaslui a preluat cazul si urmeaza sa-l audieze pe suspect.

Criminalul este tatal a doi copii mici, care locuiesc cu mama lor. In 2013, tanarul a iesit din puscarie, unde a fost inchis pentru violenta impotriva sotiei.

Olga Feraru, mama criminalului, ne-a povestit cu fir a păr scenele îngrozitoare ale crimei: ”A inceput a racni cum a intrat

Fratele si mama ucigasului

Fratele si mama ucigasului

pe poarta, noi eram la televizor. I-am spus sotului sa se duca la Ionut. A iesit sotul in prag. Ionut a venit in deal. A pus mana pe coasa. Sotul s-a luptat cu el, sa ii ia coasa, nu a putut. A bufnit pe poarta. S-a dus la poarta vecinilor, a tras de ea, a intrat la deal. Oamenii erau acolo. Am strigat la ei: fugiti, din calea lui! Aveau timp sa fuga, dar nu au stiut ca e in poarta lor. A intrat in casa lor. M-am speriat si m-am dus mai in deal. Am strigat la el: mai, lasa oamenii in pace, nu omori oamenii in curtea lor! Vino incoace, mai baiete. Esti tanar, de ce omori omul?! Ai fost conflicte inainte, dar acum recent nu ne-am certat. Nici ei nu au mai zis nimic, nici noi. El era baut și și-a adus aminte de certurile de dinainte. S-a luptat sotul meu mult cu el. Si eu. Am racnit, dar nu s-a bagat nimeni”.

Deși îi este mamă, femeia nu și-l mai dorește în liberate pe fiul său: ”Pedeapsă! Doar nu o sa stea in libertate, daca asa l-a dus mintea. Să fie pedepsit de lege. Eu l-am crescut dintr o bucatica de carne, dar nu l-am invatat asa ceva. Are 2 copii, e despartit, a facut pentru ea pedeapsa 1 an si 6 luni. Era violent cu ea”.

Vom reveni cu amănunte despre acest caz înfiorător!

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: