Home » Social » Un urmărit internațional pentru infracțiuni financiare a fost înhățat de polițiști în timp ce se plimba cu limuzina!

Un urmărit internațional pentru infracțiuni financiare a fost înhățat de polițiști în timp ce se plimba cu limuzina!

Un individ din Republica Moldova, dat în urmărire internațională de organele judiciare din Franța, a fost prins de polițiștii de frontieră vasluieni. Cel pe care autoritățile franceze vor să-l aducă în fața justiției este Laurențiu R., în vârstă de 32 de ani, care are cetățenie dublă, fiind și cetățean român.

În data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 06.05, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui, acesta s-a prezentat pentru a intra în țară. El era pasager într-un un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Bulgaria. La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile franceze, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea unor infracțiuni economice și financiare pe teritoriul Franței, ne-a declarat comisarul Denis Mihaela Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași.

Imediat, polițiștii de frontieră vasluieni au procedat la reținerea suspectului, după care a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun. Bărbatul urmează a fi predat autorităților franceze. (R.C.)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: