Home » Justitie » Cât pe ce să spulbere elevii cu mașina!

Cât pe ce să spulbere elevii cu mașina!

de Răzvan CăLIN

Un șofer din Bârlad, ”afumat” bine, a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public din fața Liceului ”Petru Rareș”.

Bârlădeanul Aurel Pamfilie a fost la un pas să comită o nenorocire după ce s-a proptit cu mașina într-un stâlp de iluminat public. Accidentul s-a petrecut miercuri dimineață, în jurul orei 7.15, pe strada Petru Rareș, din cartierul Munteni, exact în fața Liceului Tehnologic ”Petru Rare” și numai soarta a făcut ca mașina condusă de individ să nu rănească vreun elev care la acea oră tocmai venea la cursuri.

Bărbatul se afla la volanul unii Fiat Punto și circula pe strada Petru Rareș, către strada Ardeal.

La intersecția celor două străzi, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de iluminat”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Câțiva cetățeni care treceau prin zonă și au fost martori la accident, au sunat imediat la 112. În scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția echipaje ale Biroului Rutier Bârlad, Ambulanță, dar și echipa de descarcerare a Detașamentului de Pompieri din localitate. Pompierii au muncif vreme de aproape un sfert de oră ca să scoată dintre fiarele contorsionate conducătorul auto. După ce i s-a acordat primul ajutor, omul a fost transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” unde a fost diagnosticat cu policontuzii. Testat de polițiști cu etilotestul, a reieșit că bărbatul era ”afumat” bine, având 1,08 mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză, polițiștii bârlădeni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: