Home » Justitie » (Video) Criminalul cuplului din Rebricea, la un pas de a fi linșat de familia acestuia în timpul reconstituirii

(Video) Criminalul cuplului din Rebricea, la un pas de a fi linșat de familia acestuia în timpul reconstituirii

Urlete, amenințări și blesteme ieri, la reconstituirea dublei crime petrecute în satul Drăxeni, comuna Rebricea. Familia celor doi soți uciși cu bestialitate de Ionut Feraru, tânărul de 27 de ani, vecin cu ei, l-ar fi sfâșiat pe criminal dacă acesta nu ar fi fost tot timpul flancat de oamenii legii. Aseară, magistrații Tribunalului Vaslui au admis propunerea procurorilor de a-l trimite pe Feraru în arest preventiv pentru 30 de zile.

Ionut Feraru a fost adus cu mascații, la reconstituire. Le-a arătat anchetatorilor pe unde a pătruns in locuinta victimelor si cum i-a ucis pe cei doi. Totul, sub privirile ingrozite ale parintilor sai, ale celor doi fii ai soților Vioricăi (66 ani) și Costică (68 ani) Onuț, ai nurorilor, dar și ale sătenilor șocați, la rândul lor, de cumplita întâmplare.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TLSunUY8FqY&w=560&h=315]

Sfarsiti de durere, rudele sotilor Onuță s-au luat la cearta cu mama agresorului, dar i-au cerut socoteala si vinovatului, care nu a ridicat privirea din pamant. I-au amintit că l-au crescut, că i-au purtat de grijă, că au ținut la el și l-au blamat pentru cruzimea faptei și pentru lipsa de ezitare cu care le-a zdrobit trupurile cu furca, cu coasa și cu sapa.

recostituire-crima-draxeni-rebricea2Dupa ce s-a trezit din betie, alaltăseară, criminalul a fost audiat de procurorul criminalist Alice Ruja, în prezenta unui avocat. Nu și-a amintit totul, dar a recunoscut că motivul pentru care a luat viata celor doi soti. este că aceștia i-ar fi aruncat vorbe grele dupa ce a iesit din puscarie, in urma cu doi ani, unde a stat inchis pentru loviri si violare de domiciliu. ”Nu a dat foarte multe detalii, pentru ca in momentul comiterii faptei era in stare avansata de ebrietate. El spune ca batranii ii spuneau ca e rapanos, puscarias. Atunci seara, fiind baut, si-a adus aminte de aceste vorbe. Acesta este motivul. Spune că acum regretă”, ne-a declarat procurorul criminalistrecostituire-crima-draxeni-rebricea Alice Ruja.

Marți seară, Ion Feraru s-a îmbătat și, într-un acces de furie a decis să-și pedepsească vecinii. Tatal sau a incercat sa ii ia coasa din mana, s-a luptat cu el minute in sir, mama l-a implorat plangand sa se linisteasca. Tânărul a intrat val-vârtej în curtea soților Onuț. I-a căsăpit pe cei doi soti cu coasa, până când a rupt-o. S-a intors in curtea parinteasca si a luat o furca. A continuat să loveasca pana cand si aceasta s-a rupt. Turbat, barbatul a pus mana pe o sapaliga si s-a intors la bietii oameni, carora nu le-a dat nicio sansa.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: