Home / Justitie / Accident grav din cauza vitezei!

Accident grav din cauza vitezei!

de Răzvan CĂLIN

Un bătrân a fost rănit grav după ce mașina în care se afla (condusă chiar de fiul său) s-a răsturnat în afara carosabilului.

Un bătrân în vârstă de 68 de ani, din comuna Bogdănești, a ajuns în stare gravă la spitalul din Bârlad după ce a căzut victimă unui accident rutier. Cel care se face vinovat de producerea accidentului este chiar fiul bătrânului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Unțești, comuna Bogdănești.

Tânărul conducea un autoturism în care se mai aflau soția sa, cei doi copii ai lor (în vârstă de doi ani și, respectiv, trei ani) și tatăl său. Din cercetările polițiștilor a reieșit că în momentul în care a ajuns pe raza localității Horoiata, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta. Din această cauză, mașina s-a răsturnat în afara carosabilului, fiind avariată destul de puternic. În urma impactului, șoferul, împreună cu soția și cei doi copii, au scăpat cu răni ușoare, fiind diagnosticați cu policontuzii. Cel mai mult a avut de suferit tatăl șoferului, bătrânul fiind transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și fracturi costale multiple.

”Bătrânul era într-o stare destul de gravă. Era conștient când au ajuns echipele de intervenție la fața locului, dar prezenta o plagă mare la cap, avea coastele de pe partea dreaptă fracturate, inclusiv câțiva dinți sparți. A fost dus la Compartimentul Pirmire Urgențe de la spitalul bârlădean, după care a fost programat și la un examen cu computerul tomograf”, ne-a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Bătrânul este internat și în momentul de față în spitalul bârlădean.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: