Home » Social » Amor nebun pe capul Ninei, mama copiilor mușcați de șobolani! Și-a părăsit pruncii și a fugit după un bârlădean viril!

Amor nebun pe capul Ninei, mama copiilor mușcați de șobolani! Și-a părăsit pruncii și a fugit după un bârlădean viril!

nina-husi-sobolani1Caz șocant în Huși, unde patru copii cu vârste cuprinse între un an și 6 ani au fost părăsiți de mama lor care s-a îndrăgostit nebunește și a fugit după iubirea vieții, la Bârlad.

Este vorba de Nina Grigorie, tânăra mamă de 24 de ani, al cărei caz, prezentat pe larg de presa locală și cea centrală, a înduioșat o țară întreagă în toamna trecută, după ce micuții ei au ajuns la Spitalul de Urgență Vaslui mușcați de șobolani.

Impresionați de sărăcia lucie în care trăiau Nina și cei patru copii ai ei, de camera insalubră și plină de șobolani din casa dărăpănată, un imobil naționalizat din Huși, în care își duceau traiul zilnic, o sumedenie de oameni de bine din județul Vaslui, dar și din alte zone din țară au trimis bani, alimente, haine, jucării, aparatură electrocasnică, lemne pentru foc, dar și materiale de construcție și de igienizare pentru locuința mizerabilă.

Nina Grigorie cerșea mila publică și plângea de-i sărea cămașa de pe ea pe la posturile de televiziune. copii-sobolani

„Șobolanii mi-au muscat copiii. Acum o luna s-a intamplat, au spart zidul si au intrat in casa. S-a trezit fetita plangand si am vazut sange pe perna. Apoi, in ziua urmatoare s-a trezit baiatul plangand. I-am zis sa spuna la grădinița ca s-a lovit într-un cui. Mi-e rusine sa se afle ca i-a muscat sobolanii. Mi-era jena sa nu rada ceilalți copii de el. M-am dus la spital și mi-au facut injectii si mi-au dat antibiotice. Este greu, nu imi doresc altceva decât sa le ofer o viata mai buna copiilor mei. Daca era o mama rea, nu aveam grija de ei. Multi ma judeca ca am multi copii, dar cum sa ii dau? Sunt copiii mei! Dumnezeu mi i-a dat”, declara, în toamna trecută, pentru Pro TV, Nina Grigorie.

Dragostea de mamă a pălit, se pare, după ce în cale i-a răsărit Făt-Frumos. Cu câtva timp în urmă, ”grijulia” Nina i-a lăsat pe toți patru în grija unei vecine și dusă a fost. După cum povestesc vecinii, femeia s-ar fi îndrăgostit lulea de un bârlădean pe care l-ar fi cunoscut pe facebook. De altfel, în ultimele luni, mai mult pe la Bârlad ar fi stat.

nina-husi-sobolaniVecina în care s-a trezit cu cei patru copii ai Ninei pe cap, nu și-a putut lua responsabilitatea îngrijirii și întreținerii micuților, drept pentru care a alertat autoritățile.

Așadar, pe 16, respectiv, 19 septembrie, copiii Ninei Grigorie au fost luați de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui și dați în grija asistenților maternali.

”Pe 14 sau pe 15 septembrie, femeia și-a lăsat cei patru copii în grija unei vecine care nu s-a putut ocupa de ei și care s-a adresat Serviciului public de asistență socială din cadrul Primăriei municipiului Huși care, la rândul lor, ne-au contactat pe noi. Cazul era în atenția lor, era monitorizat de primărie, familia fiind sprijinită de municipalitate cu o serie de servicii și prestații.Tatăl este internat în spital de mai multe luni. Doi dintre copii au fost luați pe 16, iar ceilalți doi, astăzi. Ieri, 19 septembrie – n.r.). Nu avem informații despre mamă. Ce ni s-a comunicat este că s-ar afla undeva în municipiul Bârlad”, a declarat, pentru Est News, Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui. (Daniel MICU)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: