Home / Sport / Pajura Huși o lasă în urmă pe FC 2007 Gârceni

Pajura Huși o lasă în urmă pe FC 2007 Gârceni

Campioana en-titre a Ligii a IV-a de fotbal, Pajura Huși, s-a distanțat la trei puncte de FC 2007 Gârceni, după victoria din ultima etapă, scor 10 – 1 în deplasare la Unirea Banca.

Hușenii au intrat la pauză doar cu 1 – 0, însă în cea de-a doua parte a jocului au oferit spectatorilor un veritabil spectacol fotbalistic. Faptul că au primit un gol a fost ușor trecut cu vederea prin cele nouă goluri marcate. După trei etape Pajura Huși are maxim de puncte, nouă și un golaveraj extraordinar. Liderul ligii a IV-a a marcat de 18 ori, în timp ce apărarea a cedat doar în trei situații. FC 2007 Gârceni a fost învinsă de FC 2002 Vaslui cu 3 – 2 (1-1), după o partidă extrem de disputată. Cristi Humă a deschis scorul pentru echipa oaspete în minutul 14, însă cu un minut înainte de pauză FC 2007 Gârceni a restabilit egalitatea. Primele minute din partea secundă au adus alte două goluri. De această dată a preluat conducerea echipa gazdă, iar un minut mai târziu același Humă a restabilit egalitatea. Robert Chirilă a stabilit deznodământul partidei, după ce a marcat golul de 2 – 3 în minutul 59. În minutul 89 Andrei Chipcea de la FC 2002 Vaslui a fost eliminat, însă cei de la Gârceni nu au reușit să puncteze în ciuda avantajului creat. FC 2002 Gârceni rămâne pe locul doi grație golaverajului superior, dar a fost egalată la puncte de FC 2002 Vaslui. Ambele echipe au câte șase puncte după ce au contabilizat două victorii și o înfrângere în acest debut de sezon.

Juventus Fălciu are și ea tot șase puncte, după ce a obținut a doua victorie, scor 3 – 0 cu Flacăra Murgeni. Vitis Șuletea a obținut prima victorie din acest sezon, scor 2 – 1 în deplasarea de la Multim Perieni. Se află pe locul cinci cu patru puncte, dar mai are de jucat restanța din prima etapă. Atletic Club Bârlad a reușit și ea primul succes, scor 4 – 1 (3 – 0) în compania concitadinei Sporting Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cluburile din România au fentat regulamentul UEFA și vor avea de suferit după ieșirea din starea de urgență: „Este o adevărată problemă”

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori din ...

Daniel Ghiță se revoltă: „Nu muriți de COVID-19, muriți că nu mai aveți aer să respirați!”

Daniel Ghiță, cel mai bun kickboxer român, trage un ...

Biletul Zilei » 100% fotbal pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: