Home » Sport » Spectacol în Liga a V-a

Spectacol în Liga a V-a

Liga a V-a oferă în continuare vasluienilor meciuri atrăgătoare. Ieri s-au marcat în cele nouă meciuri disputate nu mai puțin de 40 de goluri, cu o medie de aproape cinci goluri pe meci. Gazdele au câștigat cele trei puncte în șase partide, în alte două au învins oaspeții, iar un meci s-a terminat la egalitate.

Debutul de sezon este extrem de disputat în Seria I Vaslui Vest, unde după ce au trecut două etape, șapte din cele opt echipe au câte trei, respectiv patru puncte. Racova Pușcași și Viitorul Rebricea sunt singurele cu patru puncte. Primele două clasate au ratat șansa de a se distanța în clasament, după ce s-au anulat în meciul direct, scor 2 – 2. Rezultatul final a fost stabilit încă de la fluierul final al primei reprize. Voința Ștefan cel Mare ocupă, cu trei puncte, ultimul loc de pe podium, gratie golaverajului superior. Ieri a trecut de Vulturul Bălteni cu scorul neverosimil de 9 – 1. Gazdele au ținut în șah apărarea adversa pe toată durata disputei, deși conduceau încă de la pauza cu 5 – 0, un scor mai mult decât confortabil. Smart Negrești a obținut și ea primele trei puncte, după ce a trecut de SC 2000 Lipovăț cu 5 – 0. La pauza scorul era deja 3 – 0 pentru echipa gazda. Inter Sport Vaslui a învins lanterna roșie Avântul Zăpodeni, cu 1 – 0, după ce în prima repriza cele doua formații nu au reușit sa concretizeze ocaziile avute.

Flacăra Muntenii de Sus este lider în Seria II Vaslui Est, după ce obținut a doua victorie consecutivă din acest sezon. A trecut de FC Ghergheleu cu 6 – 3 pentru a acumula șase puncte în clasament, două mai multe decât ocupanta locului secund. Șase din cele nouă goluri au fost marcate în prima repriză, la finalul căreia gazdele conduceau cu 4 – 2.

Viitorul Văleni i-a învins fără drept de apel pe cei de la Avântul Solești, scor 6 – 1. Defensiva gazdelor a fost ireproșabilă în prima repriză, iar atacul devastator a punctat de patru ori. În partea secunda, echipa oaspete a marcat golul de onoare, dar tot Viitorul Văleni a controlat ostilitățile, cu alte două goluri marcate. FC Rapid Brodoc are și ea patru puncte, după ce a înregistrat primul succes, scor 2 – 1 cu Dinamic Boțești. Gazdele au terminat prima repriză la conducere, scor 2 – 0. Au tremurat însă în cea de-a doua când au primit un gol și s-au întrebuințat pentru a păstra cele trei puncte. Meciul dintre Star Tătărani și Victoria 2013 Muntenii de Jos a fost amânat.

În seria III Bârlad trei din cele cinci echipe au cunoscut gustul victoriei și au acumulat câte trei puncte. Steaua Ivești a rămas în fruntea clasamentului, deși a stat, în urma succesului categoric, scor 6 – 1, din prima etapa. FDR Tutova ocupa locul doi, după ce a trecut cu emoții de Avântul Băcani, scor 3 – 2. Echipa oaspete a avut meciul în mana pana la pauza, când conduceau cu 3 – 0. Și-au îngreunat însă situația în partea secunda când au primit doua goluri și au așteptat cu sufletul la gura fluierul final. Unirea Alexandru Vlahuță ocupa locul trei, după ce a obținut și ea prima victorie, dar a jucat un meci în plus fata de contracandidate. A trecut de FC Vinderi cu 4 – 2, după ce a câștigat ambele reprize cu 2 – 1. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: